Головна Новини Політика внутрішня політика Єрмаку доведеться провести кілька днів на допиті у ДБР
commentss НОВИНИ Всі новини

Єрмаку доведеться провести кілька днів на допиті у ДБР

Державне бюро розслідувань планує днями допитати голову Офісу президента Андрія Єрмака щодо підготовки спецоперації із затримання "вагнерівців" та її зриву

26 листопада 2021, 08:47
Поділіться публікацією:

Державне бюро розслідувань планує днями викликати глави Офісу президента Андрія Єрмака на допит у справі про "вагнерівців". При цьому в ДБР зазначають, що поки що вони не мають якихось фактів про те, що саме Єрмак причетний до зриву спецоперації із захоплення російських бойовиків, які воювали на Донбасі. Як повідомляє видання "Коментарі", про це в ефірі ток-шоу "Право на владу" розповів в.о. голови ДБР голови ДБР Олексій Сухачов.

Єрмаку доведеться провести кілька днів на допиті у ДБР

Андрій Єрмак. Фото: сайт Офісу президента

За словами Сухачова, слідство не має жодних доказів, що підтверджують, що спецоперацію із затримання "вагнерівців" не вдалося реалізувати саме через втручання Андрій Єрмака.

У ДБР також повідомили, що через кілька днів викликатимуть Єрмака на допит. Не зробили це оперативно після того, як з'явилася інформація про можливе його причастя до зриву спецоперації у зв'язку з тим, що мають бути передані всі матеріали від правоохоронних органів. Після чого можна розпочинати роботу.

Олексій Сухачов додав, що Андрія Єрмака викликали на допит у ДБР він сам повідомить суспільство, якщо вважатиме це за потрібне.

Щодо можливого допиту глави держави в.о. керівника ДБР заявив, що слідчий має право викликати абсолютно будь-яку людину на допит і президент у цьому переліку не може бути як виняток.

Читайте також на порталі "Коментарі" – на Банковій упевнені, що підсумки розслідування Bellingcat свідчать, що влада не причетна до зриву спецоперації щодо "вагнерівців". В експертних колах, навпаки, вважають, що владі, зокрема голові ОП Єрмаку, доведеться серйозно постаратися, щоб довести свою непричетність до можливого зриву спецоперації.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини