Головна Новини Політика внутрішня політика Елітні будинки і машини: експерт розповів, як за два роки «слугам народу» вдалося поліпшити своє становище
commentss НОВИНИ Всі новини

Елітні будинки і машини: експерт розповів, як за два роки «слугам народу» вдалося поліпшити своє становище

Члени його фракції «Слуга народу» в парламенті за ці два роки придбали люксові автомобілі на суму понад 20 млн гривень

27 вересня 2021, 15:45
Поділіться публікацією:

За два роки свого депутатства нардепи "Слуги народу" (СН) істотно поліпшили свій матеріальний стан. Члени його фракції "Слуга народу" в парламенті за ці два роки придбали люксові автомобілі на суму понад 20 млн гривень, 12 елітних квартир у столиці й понад 25 земельних ділянок у не менш елітних селищах під Києвом. Про це в ексклюзивному інтерв'ю виданню "Коментарі" розповів політичний аналітик Павло Нусс.

Елітні будинки і машини: експерт розповів, як за два роки «слугам народу» вдалося поліпшити своє становище

Верховна Рада. Фото з відкритих джерел

Він зазначає, у той час, поки влада Зеленського доводить українців до тотальної бідності, члени фракції СН у парламенті за ці два роки істотно поліпшили свої статки.

"Ні. Навіть не так. Точніше сказати, що ці члени навіть не змогли чесно задекларувати на своє ім'я ці придбання, а діяли за традиційною схемою — через своїх найближчих родичів, дружин, мам, синів, бабусь і так далі. Ось, наприклад, Богдан Єременко, який перед отриманням статусу народного депутата займався громадською діяльністю. Так ось, його дружина прикупила Volvo за 1 млн гривень. Це не мої фантазії. Це аналіз декларацій Комітетом виборців України (КВУ). І це не кінець", — написав Павло Нусс.

Аналітик додає, наведені дані про покупки членів сімей нардепів від "слуг народу" є додатковими, тому що попереднє дослідження КВУ показало, що протягом "коронавірусного" 2020-го 97 нардепів партії Володимира Зеленського також задекларували придбання цінного майна — вони придбали 20 квартир, 67 земельних ділянок і 74 автомобілі.

Читайте також на порталі "Коментарі" — "слуга народу" Шевченко похвалився презентами від Олександра Лукашенка.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини