Головна Новини Політика внутрішня політика Експерт: з сьогоднішнього дня маятник політичних подій хитнеться у протилежний бік
commentss НОВИНИ Всі новини

Експерт: з сьогоднішнього дня маятник політичних подій хитнеться у протилежний бік

Повернення Порошенка до України може запустити великий процес в українській політиці

17 січня 2022, 07:15
Поділіться публікацією:

З сьогоднішнього дня маятник політичних подій в Україні хитнеться у діаметрально протилежний бік. На зміну тижню російсько-західних переговорів приходить тиждень внутрішньополітичної боротьби, який зараз дуже недоречний, але, на жаль, справді неминучий. Як передає портал "Коментарі", про це пише у себе у Facebook політичний оглядач та експерт Володимир Горбач.

Експерт: з сьогоднішнього дня маятник політичних подій хитнеться у протилежний бік

Петро Порошенко и Володимир Зеленський. Фото:REUTERS

Експерт зазначає, що на звинувачення п'ятого президента України Петра Порошенка у державній зраді в перспективі може відповідати вже шостий президент. Та й ті, хто його на це підговорив.

"На прояснення цього питання ми маємо кілька тижнів. Від чергової хвилі російської навали нас врятує лише термінова зачистка владних коридорів від ворожої агентури – угруповання сил ворога, сформоване їм на нашій території для ведення гібридної війни за 4 операційними лініями: політичною, економічною, інформаційною та військовою. Найближчі тижні допоможуть зрозуміти, хто є хто, навіть тим, хто ще не зрозумів або зрозумів хибно. І повернення Порошенка може запустити цей процес", – прокоментував Володимир Горбач.

Читайте також на порталі "Коментарі" – 17 січня Петро Порошенко повертається до України. Через 2 години після приземлення літака його чекатимуть у Печерському суді, де йому обиратимуть запобіжний захід у справі про держзраду. Експерти проаналізувати для нашого порталу на що чекати від повернення Петра Порошенка? Чи адекватні дії нинішньої влади та п'ятого президента? І найголовніше – у кого більше шансів вийти із цього протистояння переможцем.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини