Головна Новини Політика внутрішня політика Експерт: влада розділилася – одні говорять про наступ РФ, інші – про те, що причин для паніки немає
commentss НОВИНИ Всі новини

Експерт: влада розділилася – одні говорять про наступ РФ, інші – про те, що причин для паніки немає

На Банковій не можуть вийти з єдиною позицією - чи варто чекати на вторгнення Росії

22 листопада 2021, 11:20
Поділіться публікацією:

Буквально одного дня вчора вийшло кілька новин, що суперечать одна одній. Прем'єр Шмигаль каже, посилаючись, зокрема, і на українську розвідку, що ми стурбовані, але ознак можливого настання росіян немає. А ось керівник української розвідки Буданов каже, що має всі ознаки того, що росіяни можуть напасти в січні-лютому. Речник української делегації у ТКГ Арестович заявив, що росіяни нападуть 25 грудня – на католицько-протестантське різдво, поки союзники святкуватимуть. Звідси складається відчуття, що в Офісі президента різні поверхи ніяк не координують діяльність між собою. Як передає видання "Коментарі", про це на своїй сторінці у Facebook пише політичний експерт Віктор Бобиренко.

Експерт: влада розділилася – одні говорять про наступ РФ, інші – про те, що причин для паніки немає

Російські війська. Фото: з відкритих джерел

Експерт зазначає, що тут самі собою напрошуються кілька версій. Перша – поки Зеленський святкував 50-річчя глави Офісу президента – всі явно махнули рукою на роботу. Друга версія – це навпаки – чітко скоординована діяльність. Вкидаються різні меседжі, щоби заплутати суспільство. Робиться це для того, щоб експерти говорили про різні версії майбутнього, а не про історичний скандал із "Вагнергейтом", відлуння якого ще дадуть про себе знати.

"Але я шанувальник першої версії: "Все змішалося у домі Облонських". Перманентний хаос – основа тактики Зе-команди. Коли ви чуєте три версії, ви не знаєте, яка дійсна. Арахамія має рацію? Зеленський та Офіс весь час брешуть, щоб ворог не здогадався про справжні наміри? Ось біда тільки у тому, що брешуть і нам. Значить, і суспільство для ОП – ворог?" – зазначив Віктор Бобиренко.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Кулеба розповів, від чого залежить ймовірність нового наступу Росії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини