Головна Новини Політика внутрішня політика Експерт: Подоляк та Ко знову трохи промазали, «саджати» п'ятого, ймовірно, тепер не будуть
commentss НОВИНИ Всі новини

Експерт: Подоляк та Ко знову трохи промазали, «саджати» п'ятого, ймовірно, тепер не будуть

Експерти вважають, що владі потрібно проводити роботу над помилками, інакше падіння рейтингу президента не зупинити

29 грудня 2021, 16:45
Поділіться публікацією:

Свіжа соціологія від Фонду "Демократичні ініціативи" та Центру Разумкова підтверджує тренди: рейтинг президента Зеленського хоч і тримається, він, як і раніше у лідерах, але підтримка сповзає вниз. Ситуація не та, щоб казати, що рейтинг обвалився, але все ж таки не дуже зростає. Як передає портал "Коментарі", таку думку у Facebook на свіжі результати соцопитування висловив політичний експерт Валерій Клочок.

Експерт: Подоляк та Ко знову трохи промазали, «саджати» п'ятого, ймовірно, тепер не будуть

Офіс президента. Фото: Слово і дело

Експерт зазначає, потенційні кандидати в'ялі та нецікаві. Втім, порівняно з листопадом 2021 року на статистично значущому рівні зросла електоральна підтримка колишнього спікера Верховної Ради Дмитра Разумкова (з 5,5% до 7% серед усіх опитаних), а також лідера партії "Наші" Євгена Мураєва (з 4% до 5 %), рівень електоральної підтримки інших кандидатів у першому турі на статистично значимому рівні не змінився.

"Але найцікавіший тренд другої пари. Знову у Зеленського виграє лише Разумков – 44% проти 56%. Проблема у тому, як туди потрапити. Тому на Банковій і "ганяються" за Порошенком, щоб там не було Разумкова. Хоча і з Порошенком у Зеленського 50 на 50 у другому турі. Схоже, Подоляк та Ко знову трохи промазали, "саджати" п'ятого, мабуть, тепер не будуть", – висловився Клочок.

Своєю думкою також поділився колишній міністр інфраструктури Володимир Омелян. Він написав у себе у Facebook, опубліковані сьогодні загальні соцопитування Центру Разумкова та Демініцитив – лише підтвердили філософську тезу, що кохання живе три роки і, якщо над стосунками не працювати, то кохання згасає.

"Три роки бедламу, хамства і провалів — і від рейтингу Зеленського нічого не залишилося. А ще три найважчі місяці зими попереду. І вже немає ні газу, ні вугілля, ні грошей. У другий тур виходять Порошенко і Зеленський, як безумовні фаворити, а далі Зеленський програє, бо вирок підписав він сам собі, набравши в команду корупціонерів,  і ошукавши людей. 45% назвали Зеленського найбільшим розчаруванням року. Найсмішніша подія року — прес-конференція Зеленського. Лунають сумні фанфари…", — прокоментував Омелян.

Читайте також на порталі "Коментарі" – у першому турі Зеленський непереможний, а у другому може програти двом – вийшов свіжий рейтинг.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини