Головна Новини Політика внутрішня політика Експерт: Коломойський вирішив убезпечити себе від можливості бути оголошеним олігархом
commentss НОВИНИ Всі новини

Експерт: Коломойський вирішив убезпечити себе від можливості бути оголошеним олігархом

Канал "1+1" різко змінив риторику по відношенню до Володимира Зеленського

9 грудня 2021, 13:20
Поділіться публікацією:

Учора Нацрада з питань теле та радіомовлення повідомила новину про те, що бізнесмен Ігор Коломойський, як бенефеціарний власник каналу "1+1", вийшов зі складу наглядової ради ЗМІ. Треба очікувати, що незабаром він перепише канал на когось зі своїх близьких, щоб убезпечити себе від можливості бути оголошеним олігархом. Як передає видання "Коментарі", про це на своїй сторінці у Facebook пише український політичний експерт Віктор Бобиренко.

Експерт: Коломойський вирішив убезпечити себе від можливості бути оголошеним олігархом

Ігор Коломойський. Фото: журнал Фокус

Експерт зазначає, що за іншою позицією – наявність власних депутатів – немає доказової бази. Щоб довести, що Дубинський – це вірна людина Коломойського – потрібне визнання самого Дубинського.

"Вся ця витівка – закон про олігархів законодавчої основи не має. Можна лише зіпсувати репутацію людям. Хоча тут невідомо. Бо якщо Зе! каже, що ви нечесна людина – може все навпаки? До речі, нещодавно на "плюсах" вийшов сюжет, де якась мольфарка нагадала, що Зеленський не досидить до кінця терміну. Ну, я, наприклад, сумніваюся у цьому пророкуванні. Але те, що "плюси" видали такий сюжет може свідчити, що олігархи вже мають консенсус: хто може замінити Зеленського. Ляльководам потрібен новий Буратін", – наголосив Віктор Бобиренко.

Він додає, і ось тепер стоїть нове завдання – де взяти ще одного такого "свого в дошку хлопця"? Багато хто зараз говорить про екс-спікера Верховної Ради Дмитра Разумкова, як про потенційного претендента на президентську посаду. Віктор Бобиренко вважає, що щодо Разумкова є деякі сумніви щодо того, чи впорається він?

Читайте також на порталі "Коментарі" — Ігор Коломойський попрощався зі своїм дітищем. Відомий бізнесмен більше не входить до складу наглядової ради каналу "1+1".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини