Головна Новини Політика внутрішня політика Екс-нардепа БПП підвищили до заступника голови Наглядової ради «Укрзалізниці»
commentss НОВИНИ Всі новини

Екс-нардепа БПП підвищили до заступника голови Наглядової ради «Укрзалізниці»

Блогер та екс-нардеп Сергій Лещенко обійняв важливу посаду в «Укрзалізниці»

2 лютого 2022, 17:26
Поділіться публікацією:

Наглядова рада "Укрзалізниці" тепер з новим головою Гепардом Хафером, а також заступником голови, яким став добре відомий багатьом Сергій Лещенко. Як повідомляє портал "Коментарі", про це йдеться в офіційному повідомленні Мінінфраструктури.

Екс-нардепа БПП підвищили до заступника голови Наглядової ради «Укрзалізниці»

Сергій Лещенко. Фото: LIGA.net

Гепард Хафер є незалежним членом наглядової ради "Укрзалізниці".

Сергій Лещенко вперше голосно заявив про себе, як заступник головного редактора у виданні "Українська правда". Журналістиці Лещенко віддав 12 років. З 2002 по 2014 рік Сергій Лещенко пропрацював в "Українській правді". А після Революції Гідності вирішив змінити ремесло, спробувавши свої сили, як народний обранець, обравши для походу до Верховної Ради на той час одну з рейтингових політичних сил Блок Петра Порошенка, де отримав прохідне місце у списку.

Так, з 2014-го по 2019-й рік Сергій Лещенко був нардепом, хоч і зарекомендував себе як критик Банкової та особисто Порошенко, але з фракції БПП Лещенко не виходив, пробув у ній всю каденцію, щоб не втратити мандат.

У 2019 році Сергій Лещенко різко перекинувся в табір Володимира Зеленського, але не потрапив ні до Верховної Ради від "Слуги народу", ні до уряду. Йому знайшлося місце в наглядовій раді "Укрзалізниці", хоча раніше у транспортній сфері колишній журналіст та нардеп не працював.

У вересні 2021 року повноваження Лещенка в наглядовій раді УЗ було припинено. Але під кінець року він повернувся до спостережної ради за призначенням уряду.

Одним із гучних скандалів стало потрапляння в мережу суми зарплати Сергія Лещенка в наглядовій раді УЗ. Вона становила понад 300 тис. гривень на місяць.

Читайте також на порталі "Коментарі" – Богдан розповів, як привів Лещенка до влади.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини