Головна Новини Політика внутрішня політика Є різні артисти: в РНБО будуть робити виняток для деяких російських гастролерів, пропускаючи в Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

Є різні артисти: в РНБО будуть робити виняток для деяких російських гастролерів, пропускаючи в Україну

У РНБО не хочуть забороняти гастролі всіх російських артистів в Україні

18 жовтня 2021, 16:25
Поділіться публікацією:

Тотальної заборони для гастролей російських артистів в Україні не буде. Для деяких росіян буде зроблено виняток. Як передає видання "Коментарі", про це секретар РНБО Олексій Данилов заявив в інтерв'ю порталу "РБК-Україна".

Є різні артисти: в РНБО будуть робити виняток для деяких російських гастролерів, пропускаючи в Україну

Секретар РНБО Олексій Данілов. Фото з відкритих джерел

Олексій Данілов додав, йому складно розуміти, в чому проблема, коли у нас в Україні досить багато людей, готових купувати квитки на концерти російських виконавців.

При цьому секретар РНБО додав, що артисти є різні. Як приклад, він згадав російську артистку Лію Ахеджакову, яка не боїться публічно висловлюватися проти режиму Путіна і виступає проти анексії Криму та окупації Донбасу. За словами Данілова, він особисто не проти відвідати спектакль, де грала б ця видатна російська актриса.

Коли ж журналіст попросив прокоментувати відмову українських спецслужб пустити в Україну репера Моргенштерна, то Данілов і зовсім заявив, що йому не знайома ні ця людина, ні інцидент із забороною реперу в'їжджати в Україну.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Олексій Данілов не став заперечувати можливість введення візігового режиму з Росією, але при цьому звернув увагу на два моменти. По-перше — на наслідки такого рішення для України. По-друге — на те, що українські прикордонники на українсько-російському кордоні добре виконують свої обов'язки, забороняючи в'їзд багатьом підозрілим особам.

Також видання "Коментарі" повідомляло про те, що секретар РНБО Олексій Данілов публічно підтримав чільну роль президента в державі. Політолог Сергій Таран висловився з цього приводу, що фактично влада розглядає можливість введення монархії в країні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини