Головна Новини Політика внутрішня політика "Е-бабуся" й "Е-дідусь": навіщо насправді в ОП хочуть "озброїти" пенсіонерів смартфонами
commentss НОВИНИ Всі новини

"Е-бабуся" й "Е-дідусь": навіщо насправді в ОП хочуть "озброїти" пенсіонерів смартфонами

Влада може запровадити електронне голосування вже на найближчих виборах до Верховної Ради

13 лютого 2022, 14:27
Поділіться публікацією:

Зважаючи на стрімке падіння рейтингів, в Офісі президента можуть робити ставку на електронне голосування через "Дію" вже на найближчих парламентських виборах, які згідно з Конституцією мають відбутися восени 2023 року. Спокуса використовувати махінації, щоб забезпечити перемогу на виборах, дуже велика. Як повідомляє видання "Коментарі", таку думку в ефірі політичного ток-шоу "Моя Україна" висловив громадський активіст, депутат Вадим Акперов.

"Е-бабуся" й "Е-дідусь": навіщо насправді в ОП хочуть "озброїти" пенсіонерів смартфонами

Телефон. Фото з відкритих джерел

Депутат зазначив, що на Банковій чудово розуміють, які у них шанси на те, щоб здобути перемогу на найближчих виборах до Верховної Ради. Саме тому ми чуємо від речників "Слуги народу" заяви, що було б непогано повернути мажоритарну систему на виборах.

Вадим Акперов вважає, що історія з нібито державною програмою із забезпечення смартфонами українців, яким понад 60 років, це теж із цієї ж опери.

"Як ви думаєте, про що ця історія з "е-бабусями" та е-дідусями? Це історія про те, що влада хоче зрозуміти, як це працює, щоб, можливо, запустити електронне голосування потім на парламентських виборах", – зазначив Акперов.

При цьому він не виключив, що влада може звертатися до Конституційного Суду з вимогою перенесення виборів до Верховної Ради на більш пізню дату.

"Парламентські вибори згідно із законом проходять на п'ятий рік повноважень Ради, а п'ятий рік буде у 2023 році, але чинній Верховній Раді на той час буде фактично 4,2 року", – зазначив депутат.

Читайте також на порталі "Коментарі" – нардепи теж готуються отримати смартфони від президента Зеленського: аналітики громадської мережі "ОПОРА" з'ясували, у якій фракції найбільше претендентів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини