Головна Новини Політика внутрішня політика Два міністри подали у відставку
commentss НОВИНИ Всі новини

Два міністри подали у відставку

Питання про відставку одного з міністрів поки відклали

16 грудня 2020, 12:18
Поділіться публікацією:

15 грудня в Верховну Раду надійшло відразу дві заяви про відставку. Міністрами, які побажали покинути свої посади, виявилися глава Міністерства захисту навколишнього середовища і природних ресурсів Роман Абрамовський, а також міністр ветеранів Сергія Бесараба. Про це повідомляє голова Верховної Ради України Дмитро Разумков.

Два міністри подали у відставку

ФОТО: svidok.info

Сьогодні, 16 грудня, заяви про відставку парламент розглядає на пленарному засіданні. Відзначається, що сьогодні звільнити Верховна Рада зможе тільки одного з них. Друге звільнення буде перенесено на 17 грудня. Під час засідання парламенту питання про відставку Романа Абрамовського було знято з порядку денного. Профільний комітет заявив, що йому потрібно більше часу на те, щоб вивчити заяву перед розглядом його в залі. Коли конкретно буде розглянуто звільнення Абрамовського — невідомо. Про це інформує РБК-Україна.

До слова, на вчорашньому засіданні фракції "Слуга народу" деякі депутати висловилися проти звільнення Романа Абрамовського з посади глави Міністерства захисту навколишнього середовища і природних ресурсів. Крім того, це питання просили поки відкласти на невизначений термін. Проти звільнення Абрамовського були також і представники профільного комітету і мажоритарники. За їхніми словами, вони не бачать логіки в його звільненні.

Раніше сайт "Коментарі" повідомляв читачам про те, що євродепутат подав у відставку після оргії на підпільній секс-вечірці в Брюсселі, а також про те, що були названі імена відразу трьох нових міністрів, які скоро можуть з'явитися в Кабміні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини