Головна Новини Політика внутрішня політика Дубинський розповів, коли трапиться конституційний переворот
commentss НОВИНИ Всі новини

Дубинський розповів, коли трапиться конституційний переворот

На думку політика, переворот станеться в середині грудня, і пояснив чому

24 листопада 2020, 22:41 comments1031
Поділіться публікацією:

Народний депутат від фракції "Слуга народу" Олександр Дубинський передбачив, коли відбудеться конституційний переворот. Нардеп проводить паралель з політичними подіями, які відбулися у весняний локдаун. Як приклад він наводить прийняття закону про ринок землі.

Дубинський розповів, коли трапиться конституційний переворот

"Коли був прийнятий ринок землі? Коли країна пішла на карантин. Тоді, коли не можна було проводити масові заходи, люди були максимально налякані та сиділи по домівках. Саме тоді й була проведена земельна реформа в другому читанні", — пише нардеп.

Дубинський вважає, що можливе введення зимового локдауну — це спроба влади не стільки скоротити зростання захворюваності коронавірусом, скільки можливість не допустити ще однієї революції через невдоволення українців через економічну ситуацію в країні, в тому числі й через загострення конституційної кризи. Політик прогнозує, що карантин буде оголошений в середині наступного місяця, і саме в той період відбудеться "перезапуск неконституційного Конституційного Суду, його знесення, за допомогою іноземних партнерів", а також обрання "зручних" суддів без відома представників ЗМІ — по-тихому.

"Зроблять позачергову парламентську сесію, і протягнуть цю тему. По суті, буде Конституційний переворот. Поки ми будемо все сидіти на карантині", — продовжує прогнозувати нардеп.

Також, Дубинський описує деталі свого плану "виживання" українців в умовах пандемії, який відправив на погодження колегам. Деякі його пункти схожі з тими, що пропонує Зеленський.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини