Головна Новини Політика внутрішня політика Діяльність української влади за два роки значно погіршилася в усіх напрямках — опитування
commentss НОВИНИ Всі новини

Діяльність української влади за два роки значно погіршилася в усіх напрямках — опитування

Атака на лідера «ОПЗЖ» Віктора Медведчука може бути спробою приховати всі провали влади за останні два роки

15 червня 2021, 11:20
Поділіться публікацією:

Представники Фонду "Демократичні ініціативи" імені Ілька Кучеріва провели опитування щодо досягнень влади при президенті Володимиры Зеленському за останні два роки. Відзначимо, що лише 9% опитаних записали в "заслуги" керівництва країни перемир'я на Донбасі, номінально оголошене в липні 2020 року.

Діяльність української влади за два роки значно погіршилася в усіх напрямках — опитування

Українська влада бореться з "ОПЗЖ", не звертаючи уваги на інші питання. Фото: УП

Лідерство серед досягнень Володимира Зеленського, за словами експертів, тримає введення санкцій проти лідера партії "Опозиційна платформа — За життя" і окремих українських телеканалів. Такої думки дотримується 81,3% експертів.

Подібні результати можуть свідчити про те, що більшість із обіцянок, які дали нові політики, залишилися невиконаними, особливо ті, що стосуються конфлікту на Донбасі.

Деякі вітчизняні ЗМІ транслюють думку, що подібним ставленням до Медведчука та інших представників цієї партії Зеленський намагається прикрити свої гріхи. Так, наприклад, згідно з інформацією "112.юа", Медведчук нібито зробив для України за останні пару років більше, ніж президент.

"Він [Медведчук] домовився про зниження ціни на газ на 25%, що зрештою призвело б до істотного зниження ціни для кінцевого споживача. Медведчук розробив і презентував в Страсбурзі, в Європарламенті мирний план по поверненню Донбасу. В його основі лежать прямі переговори в чотирикутнику: Київ-Донецьк-Луганськ-Москва. Цей план, на думку представників Берліна, Парижа, Москви, Луганська і Донецька є найбільш реалістичним і найоптимальнішим для вирішення конфлікту на Донбасі", — відзначають представники порталу "112.юа".

Також Медведчуку приписують домовленості щодо отримання російської вакцини від коронавируса "Супутник V". Однак Україна на офіційному рівні відмовилася від придбання цього препарату, аргументуючи це політичними поглядами.

Неоднозначно склалася і ситуація із заручниками в ОРДЛО. Раніше Віктор Медведчук впритул займався темою звільнення українців, які перебувають в полоні у бойовиків так званих "Л-ДНР", проте Україна відмовилася від його послуг. І тепер переговорний процес щодо обміну полоненими вже близько року стоїть на місці.

Понад 62% опитаних наголошують, що головним провалом президента Володимира Зеленського є слабка кадрова політика. Ймовірно, коли на цей момент буде звертатися більше уваги, ніж на протистояння з досвідченими політиками, Україна зможе розвиватися далі, а не топтатися на місці.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини