Головна Новини Політика внутрішня політика Діяльність депутата Київради від «слуг» Владислава Трубіцина підриває рейтинги Зеленського, – ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

Діяльність депутата Київради від «слуг» Владислава Трубіцина підриває рейтинги Зеленського, – ЗМІ

Низка скандалів, у яких фігурує Владислав Трубіцин, негативно відображається на рейтингу влади

24 грудня 2021, 13:15
Поділіться публікацією:

Скандали, що почастішали навколо представників команди влади, зайвий раз підтверджують тезу про те, що кадрова політика – одне з найслабших місць Офісу президента. Про це пише "Апостроф".

Діяльність депутата Київради від «слуг» Владислава Трубіцина підриває рейтинги Зеленського, – ЗМІ

Владислав Трубіцин. Фото з відкритих джерел

Видання зазначає, що про Владислава Трубіцина відомо, що ще з 2001 року він займається антикваріатом та торгівлею старовинними книгами. Сьогодні він володіє декількома магазинами та антикварними салонами у Києві та Харкові. Трубіцин видає себе за мецената та букініста. За інформацією видання "Дело", він має власну майстерню, в якій зводяться штампи та печатки бібліотек з фоліантів, які можуть використовуватися для подальшого перепродажу.

Як зазначає "Апостроф", до списку "Слуги народу" на виборах до Київради Трубіцин потрапив за квотою харківського бізнесмена Олександра Фельдмана, у якого він працював помічником депутата у 2012-2014 роках. У статті "Апострофа" йдеться, що начебто харківський бізнесмен має великі плани з будівництва індустріального парку на Троєщині, і йому потрібні свої люди в міськраді столиці.

З Офісом президента, де приймається більшість кадрових рішень, Трубіцин швидко порозумівся. Раніше повідомлялося, що він дуже зблизився із заступником голови ОП Олегом Татаровим.

Видання "Апостроф" стверджує , що Офіс президента фактично підім'яв під себе багато "непублічних" потоків у Києві.

"Торгівля, земельні питання, дозвіл на забудову, "освоєння" київського бюджету через різні схеми – багато з цього може курируватися саме з ОП", — йдеться у матеріалі.

"Владислав Трубіцин у Київраді обіймає посаду голови Постійної комісії міськради з питань підприємництва, він також очолює міжфракційне об'єднання "Успішний Київ". Очевидно, що на нього покладено функцію головного комунікатора по міській раді", — зазначає видання "Дело" .

У листопаді 2021 року "Апостроф" опублікував відео, де чоловік, схожий на Владислава Трубіцина, судячи з усього, що добре напідпитку, у колонній залі КМДА спробував вдарити іншого чоловіка, схожого на Ярослава Федоренка з "Єдності". Проте він не встояв на ногах і впав, заваливши на підлогу при цьому жінку, схожу на голову фракції "Слуга народу" у Київраді Євгену Кулебу.

"Ті ж "соціальні ліфти", які обіцяла влада, у результаті перетворилися на канали, якими різного роду сумнівні особи заходять у нову владу без будь-якого кадрового та професійного відбору. І, схоже, Владислав Трубіцин – тому яскраве підтвердження", — пише "Апостроф".
Читайте також на порталі "Коментарі" — "Слуга народу" була обезголовлена.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини