Головна Новини Політика внутрішня політика Держмитслужба: Руслан Черкасський пройшов повну перевірку перед призначенням на посаду
commentss НОВИНИ Всі новини

Держмитслужба: Руслан Черкасський пройшов повну перевірку перед призначенням на посаду

В ДМС України розповіли про результат спецперевірки заступника голови Руслана Черкасського

27 травня 2021, 20:32
Поділіться публікацією:

Заступник голови Державної митної служби України (ДМСУ) Руслан Черкасський був призначений на свою посаду тільки після того, як спеціальна перевірка підтвердила, що він не має незадекларованих активів та сумнівних зв'язків. Про це повідомляє видання "Дело. Юа" з посиланням на інформацію ДМСУ, надану у відповідь на журналістський запит.

Держмитслужба: Руслан Черкасський пройшов повну перевірку перед призначенням на посаду

Руслан Черкасський. Фото: Дело. Юа

"Призначенню Черкасського Р.А. передувала спеціальна перевірка, за результатами якої не було встановлено відомостей чи обставин, які не відповідають встановленим законодавством вимогам щодо зайняття цієї посади", – підкреслили в Держмитслужбі.

У відомстві зазначили, що спецперевірку на відповідність посаді проводили за участі представників МВС і Міністерства юстиції України, НАЗК, СБУ та Служби зовнішньої розвідки. За її підсумками у Руслана Черкасського не було виявлено майна та корпоративних прав в Україні та за її межами, які були б відсутні в його електронній декларації або ставили під сумнів його професійність. Також у держслужбовця не було виявлено зв’язків із фізичними або юридичними особами, діяльність яких була б об’єктом розслідування правоохоронців.

Як повідомляється, Руслан Черкасський обіймає посаду заступника керівника Держмитслужби з 20 січня 2021 року згідно з відповідним наказом Кабінету Міністрів України. За цей час у мережі з’явилося кілька тверджень про те, що посадовець нібито володіє нерухомістю в Еміратах та має сумнівні зв’язки.

Нагадаємо, очільник уряду Денис Шмигаль розповів, як в Україні реформуватимуть митницю. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини