Головна Новини Політика внутрішня політика Денис Казанський: Разумков - це Литвин для мілленіалів
commentss НОВИНИ Всі новини

Денис Казанський: Разумков - це Литвин для мілленіалів

Денис Казанський не бачить у Разумкову яскравого і знакового для України політика

5 жовтня 2021, 16:00
Поділіться публікацією:

Голова Верховної Ради Дмитро Разумков, про якого останнім часом стільки розмов, дуже нагадує трохи призабутого ексспікера парламенту Володимира Литвина. Як інформує видання "Коментарі", таку думку на своїй сторінці в Facebook висловив популярний український журналіст і блогер Денис Казанський.

Денис Казанський: Разумков - це Литвин для мілленіалів

Дмитро Разумков. Фото: 24 канал

"Уже кілька днів хотів щось написати з приводу ситуації навколо звільнення Дмитра Разумкова і не міг навіть сформулювати свою думку з цього приводу. Тому що фігура Разумкова ніколи не викликала ніяких емоцій. А єдина асоціація, яка виникає у мене у зв'язку з його прізвищем, — це слово "утримався", — зазначив Денис Казанський.

Журналіст додає, він довго думав, кого ж так нагадує Разумков, а потім зловив себе на думці, що це такий Литвин для мілленіалів. Унікальний у своїй аморфності персонаж без харизми, який і не "за", і не "проти". Генератор максимально безглуздих і обтічних заяв.

"Зараз бачу, що деякі експерти прогнозують Дмитру Разумкову успішну "сольну" політичну кар'єру. І скільки не намагаюся — не можу зрозуміти, на чому вона може ґрунтуватися? Існує хоч хтось, хто розуміє, за що він виступає, які ідеї несе? Чим він може зацікавити хоч проросійський, хоч проукраїнський електорат?" — ставить собі питання Денис Казанський.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Дмитро Разумков під час брифінгу у Верховній Раді заявив, що, як і обіцяв, з політики не піде, навіть якщо народні депутати відправлять його у відставку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Харя Кришны

5 жовтня 2021, 15:05

Если председатель ВР не вызывает эмоций - это очень неплохо. В противном случае эмоции всегда отрицательные или крайне отрицательные. Хороший руководитель не должен собой заполнять телевизор или борды, как зеленая плесень.


Новини