Головна Новини Політика внутрішня політика День відставок у Верховній Раді: Україна залишилася без голови АМКУ
commentss НОВИНИ Всі новини

День відставок у Верховній Раді: Україна залишилася без голови АМКУ

Голова Антимонопольного комітету України Юрій Терентьєв позбувся своєї посади

3 липня 2020, 17:00 comments2959
Поділіться публікацією:

День відставок у Верховній Раді: Україна залишилася без голови АМКУ

Верховна Рада України проголосувала за відставку голови Антимонопольного комітету України Юрія Терентьєва. "За" підтримали 226 народних депутатів. Зокрема, 183 голоси від "Слуги народу", 23 — від "Опозиційної платформи — За життя", 6 — від групи партій "За майбутнє", 10 — від "Довіри" і чотири голоси від позафракційних депутатів.

Раніше нардепи розглянули проект постанови про звільнення Якова Смолія з посади голови Національного банку України, який вніс президент після отримання заяви Смолія про звільнення. "За" відставку проголосували 286 парламентаріїв.

Нагадаємо, у середу, першого липня, Юрій Терентьєв написав заяву про звільнення, але вже у четвер, другого липня, вирішив її відкликати.

"Відкликаю раніше подану заяву про відставку з посади голови Антимонопольного комітету України від 1 липня 2020 року", — йдеться в документі до голови Верховної Ради України Дмитру Разумкову. Цю заяву було опубліковано на фейсбук-сторінці Юрія Терентьєва.


Як раніше повідомляли "Коментарі", народний депутат України Олександр Куницький в стінах Верховної Ради вимагав міністра інфраструктури Владислава Криклія піти у відставку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини