Головна Новини Політика внутрішня політика Дав два тижні: Володимир Зеленський пригрозив звільненням низки голів ОДА
commentss НОВИНИ Всі новини

Дав два тижні: Володимир Зеленський пригрозив звільненням низки голів ОДА

Зеленський дав ряду областей та Києву два тижні на покращення організації тероборони

11 лютого 2022, 16:08
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Президент України погрожував главам кількох облдержадміністрацій звільненнями. Про це Володимир Зеленський заявив під час президії Конгресу місцевої та регіональної влади, що проходить у місті Харків. Передає РБК-Україна.

Дав два тижні: Володимир Зеленський пригрозив звільненням низки голів ОДА

Володимир Зеленський. Фото - сайт Офісу президента України

Зеленський пригрозив головам кількох ОДА звільненням через поганий стан підготовки до можливих загроз. За словами президента, поганий стан підготовки спостерігається, зокрема, у Києві, Маріуполі, Одесі, Рівному та Київській області.

"Я хотів би звернутися до голів ОДА цих областей та до КМДА, щоб ви через два тижні все зробили, без імпровізацій. Консультуйтеся з нашими військовими, згідно із законодавством про Національний опір, тій вертикалі. Через два тижні зробіть, у нас немає часу що- то шукати, грати політикою. Інакше будуть кадрові рішення", — заявив президент України.

Нагадаємо раніше портал "Коментарі" писав про те, що в Україні перевірять шість телеканалів через показ документів з "вагнергейту". Редакції перевірять щодо порушення державної таємниці.

Читайте також про те, що українці зможуть добровільно сплачувати додаткові податки. У Верховній Раді озвучили подробиці. Зазначається, що ініціатива, що обговорюється, буде добровільною. Докладніше про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" поінформував про Нормандську зустріч у Берліні. Експерти оцінили результати для України. "Зради" на переговорах у Німеччині не відбулося, але варто дочекатися засідання ТКГ. Політичний експерт, дипломат Вадим Трюхан вважає, що перемовини дипломатичних радників лідерів держав Нормандського формату, незважаючи на певні оптимістичні очікування, завершилися нічим. Докладно про це читайте в нашому матеріалі. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини