Головна Новини Політика внутрішня політика Данілов виступив за жорстку президентську республіку в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Данілов виступив за жорстку президентську республіку в Україні

Таким чином, за словами Данілова, є відповідальна людина, яка розуміє, на що вона йде і навіщо

25 жовтня 2021, 13:26
Поділіться публікацією:

Секретар Ради національної безпеки і оборони (РНБО) Олексій Данілов виступив за жорстку президентську республіку в Україні. В такому випадку, президент країни — це глава виконавчої влади, який повинен відповідати за всі процеси. Таку думку політик висловив в інтерв'ю виданню "РБК-Україна".

Данілов виступив за жорстку президентську республіку в Україні

Олексій Данілов - фото : РНБО

Данілов зазначив, що в нашій країні народ обирає державного главу, на якого покладаються надії, проте за Конституцією — це парламентсько-президентська республіка. З такою формою державного правління, вважає секретар РНБО, президента необхідно обирати в парламенті, поставивши крапку в даному питанні.

"Якщо ви хочете мою особисту думку, я можу сказати. Я за жорстку президентську республіку. Чому? Тому що тоді є відповідальна людина, яка розуміє, на що вона йде, навіщо і так далі", — сказав Данілов.

Секретар РНБО також зазначив, що в історії України важко знайти факти, коли без особистості можливо було зробити ривок вперед. Парламентсько-президентські республіки, за словами Данілова, можуть існувати за наявності усталеної демократії, що має власні корені. Для цього, вважає політик, повинні пройти століття.

Нагадаємо, що Олексій Данілов висловив свою думку про походження COVID-19, схилившись до теорії штучного створення вірусу. Політик вважає, що за коронавірусною пандемією може стояти людина.

Також секретар РНБО розповів про введення візового режиму з Російською Федерацією. Олексій Данілов висловив думку, що перш, ніж приймати таке рішення, необхідно розуміти, що в результаті Україна від цього отримає.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Влад

25 жовтня 2021, 14:16

Цьому ПРАВОВОМУ НЕВІГЛАСУ з РНБО треба було починати не з цьго...!!! А починати з того, що усі держслужбовці і працівники починаючи з дитячих садочків, шкіл, лікарень, прцівників транспортних підприємств, службовців держпідприємств, та службовці усяких НЕСОЦІАЛЬНИХ служб міністерства Соціальної політики та усіх інших МІНІСТЕРСТВ та депутати усіх рівнів від сільських до верховної зради та апарату президента, БУДУТЬ ЗОБОВ'ЯЗАНІ перед прийомом на роботу, пройти медичне обстеження на психіатричну експертизу на дієздатність і адекватність до стресостійкості та здати законодавчі тести на знання статей чинного ЗАКОНОДАВСТВА УКРАЇНИ, яке буде застосоване у сфері їхньої діяльності чим підтвердити їх ТВЕРДУ ОБІЗНАНІСТЬ у ЗАКОНОДАВСТВІ УКРАЇНИ.!!! І лише поті допускати до роботи та служби...!! Якщо б, це вище вказане булоб застосовано до УСІЄЇ ГРОМАДИ УКРАЇНИ і усіх сфер діяльності, тодіб НЕ ВИНИКАЛОБ питання про ПРЕЗИДЕНСЬКЕ правління майбутнього ДИКТАТОРА НАПОЛЕОНА...!!! Це лише ПРЕЗИДЕНТ винний у тому, що підібрав у свою команду таких тупих-ТЕЛЕПНІВ котрі не хочуть ЕФЕКТИВНО ПРАЦЮВАТИ втілюючи його "ОБІЦЯНКИ-ЦЯЦЯНКИ" у життя ГРОМАДИ УКРАЇНИ, а лише хочуть НЕЕФЕКТИВНО КОМАНДУВАТИ та УСЕ ДЕРЕБАНИТИ по своїм КИШЕНЯМ та КИШЕНЯМ своїх родичів, СТАТКИ УСІЄЇ УКРАЇНСЬКОЇ ГРОМАДИ...!!! ПАНЕ ДАНІЛОВ НАВЕДІТЬ ПОРЯДОК У СВОЄМУ ОТОЧЕННІ ТА В ОТОЧЕНІ ПРЕЗИДЕНТА ТА НА 100% контролюйте виконання ЗАКОНІВ УКРЇНСЬКОГО ЗАКОНОДАВСТВА та приберіть з нього ПОДВІЙНІ СТАНДАРТИ та усякі приховані ЛАЗІВКИ для хитромудрих чиновницьких МАРОДЕРІВ, а вже потім говоріть та пропонуйте посаду НАПОЛЕОНА...!!! Події початку 2014 року ВАС так і нічого не навчили..... НАПОЛЕОН ТА ФРАНКО ЗАКІНЧИЛИ ПОГАНО...!!!


Новини