Головна Новини Політика внутрішня політика Данілов розповів, який план сьогодні у Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

Данілов розповів, який план сьогодні у Путіна

У РНБО вважають, що виконання Мінських угод неможливе, суспільство це не прийме

13 січня 2022, 07:54 comments1004
Поділіться публікацією:

План Путіна не змінився останні вісім років. Він залишається тим самим – зникнення української держави з карти світу. Росія діє за раніше викладеним алгоритмом. Спочатку вони анексували Крим, потім окупували частину Донбасу. Окупація Донецької та Луганської областей знадобилася росіянам, щоб питання з анексією Криму пішло на другий план. Як повідомляє портал "Коментарі", таку думку в інтерв'ю виданню "Українська правда" висловив секретар РНБО Олексій Данілов.

Данілов розповів, який план сьогодні у Путіна

Олексій Данілов. Фото: Українська правда

Секретар РНБО зазначив, що зараз у Росії підходить Година Х, умовно кажучи, коли українське питання росіяни хочуть закрити, апелюючи до виконання політичної частини Мінських угод, підписаних Україною.

При цьому Олексій Данілов звертає увагу на те, що Мінські угоди тоді були підписані під дулом автомата і не можуть бути реалізовані, тому що українське суспільство це ніяк не прийме.

Щодо збільшення російських військ на українсько-російському кордоні, то секретар РНБО відповів, що це не стало для влади несподіванкою, бо ми постійно живемо у великій напрузі. Глобально у Путіна є план реконструкції Радянської імперії, що неможливо без участі України. Росія розуміє, що у багатьох напрямках вона не змогла зробити те, що планувалося, тому залишається такий напрямок, як енергетика. Ось росіяни і намагаються створити тут кризу, причому не лише в Україні, а й у всьому світі.

Читайте також на порталі "Коментарі" — президент України Володимир Зеленський хоче дістати олігархів за кордоном – закон про олігархів має діяти і за кордоном.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини