Головна Новини Політика внутрішня політика Данілов прокоментував ймовірність атаки російських військ на українські міста
commentss НОВИНИ Всі новини

Данілов прокоментував ймовірність атаки російських військ на українські міста

Секретар РНБО прокоментував можливість атаки зокрема й на столицю України Київ

23 лютого 2022, 13:24 comments2627
Поділіться публікацією:

Секретар Ради національної безпеки Олексій Данілов прокоментував можливість наступу російських військ на українські міста, зокрема й на Київ під час брифінгу за результатами засідання РНБО.  Про це повідомляє УНІАН.

Данілов прокоментував ймовірність атаки російських військ на українські міста

Олексій Данілов - фото з відкритих джерел

Олексій Данілов запевнив під час брифінгу, що в разі атаки російських військ на будь-яке українське місто, ЗСУ одразу дадуть відсіч.

"Що стосується атаки чи то на Київ, чи то на будь-яке інше наше місто, відсіч буде дана миттєва. Ми на сьогодні усвідомлюємо ті ризики, які існують з боку РФ. Ми чітко розуміємо, що наше військо готове до відсічі. Ще раз наголошую: не має значення, яке місто може мати той чи інший напад з РФ", — заявив Данілов.

Данілов також підкреслив, що влада України зробить все можливе, щоб нападу військ РФ на міста не сталося.

Як повідомляли раніше "Коментарі", стало відомо, хто з українських народних депутатів не засудив визнання ЛДНР. 22 лютого нардепи України голосували за заяву Верховної Ради України стосовно визнання Російською Федерацією незалежності псевдореспублік "ДНР" та "ЛНР" на тимчасово окупованих територіях Донецької та Луганської областей України. Із 344 народних депутатів, що були присутніми, засудили визнання ЛДНР і підтримали введення санкцій проти Росії 336 політиків.

Також "Коментарі" писали, що Служба безпеки України фіксує нарощування російських військ на кордоні з Харківщиною. За інформацією начальника Управління Служби безпеки України в Харківській області, Росія зробила закупівлю 45 тисяч целофанових пакетів для перевезення трупів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини