Головна Новини Політика внутрішня політика Данилов прокоментував лікування Козака в Білорусі
commentss НОВИНИ Всі новини

Данилов прокоментував лікування Козака в Білорусі

Козак обов'язково повернеться, тому що він є громадянином України, каже секретар РНБО Олексій Данилов

14 травня 2021, 23:28
Поділіться публікацією:

Секретар РНБО Олексій Данилов вважає, що народний депутат Тарас Козак, якого підозрюють в державній зраді і замаху на розграбування нацресурсів в Криму, повернеться в Україну.

Данилов прокоментував лікування Козака в Білорусі

Тарас Козак (фото з відкритих джерел)

Про це він розповів на брифінгу, відповідаючи на питання, чи буде Україна домагатися екстрадиції Козака.

"Я вважаю, що Козак обов'язково повернеться, тому що він є громадянином України, якщо раптом не виявиться у нього паспорта громадянина якоїсь іншої країни, до того ж він ще є народним депутатом", — сказав він.

Крім того, Данилов прокоментував лікування Козака в Білорусі.

"Я розумію: лікування в будь-якій країні. Я вважаю, що якщо у нас медицина доведена до такого стану, що треба лікуватися в Білорусі, ну, шкода Козака і тих людей, з якими він працював в той час і які і довели до такого стану медицину ", — сказав Данилов.

Як повідомляли раніше звинувачення в державній зраді, висунуті Віктору Медведчуку і Тарасу Козаку, стали однією з головних тем дня. "Коментарі" дізналися у експертів, чи є ймовірність, що зібрати докази допомогли іноземні спецслужби, а також — як ситуація може відбитися на Петра Порошенка. Адже при його президентстві відбувався ряд правопорушень, підозра за якими генпрокуратура і СБУ пред'явили фігурантам.

Політтехнолог Олександр Кондратенко впевнений: після того, як в лютому президент України ввів персональні санкції проти Козака, через які була, фактично, заблокована діяльність телеканалів "112 Україна", Newsone і ZIK, було очевидним, що на це ніхто не збирається зупинятися. Підтвердженням цьому через два тижні стали персональні санкції вже проти самого Медведчука і його дружини, а також пов'язаних з ними компаній. На сьогодні, підкреслює експерт, новий виток подій навколо кума Путіна лише набирає свої оберти.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини