Головна Новини Політика внутрішня політика Данилов повідомив, що в Україні створять нову посаду, яка пов’язана із розвитком технологій у світі
commentss НОВИНИ Всі новини

Данилов повідомив, що в Україні створять нову посаду, яка пов’язана із розвитком технологій у світі

В Україна найближчим часом може бути створена нова посада, адже цього вимагає швидкий розвиток технологій, повідомив секретар РНБО Олексій Данилов на відкритті Kyiv International Cyber Resilience Forum 2024

7 лютого 2024, 18:01
Поділіться публікацією:

Олексій Данилов розповів, що Україна йде в ногу з часом, тому в країні може бути створена посада кібердипломата.

Данилов повідомив, що в Україні створять нову посаду, яка пов’язана із розвитком технологій у світі

Данилов розповів про кібердипломатів

Секретар РНБО підкреслив, що кібердипломатів уже мають багато країн.

"Думаю, що в нашій країні скоро з’явиться така посада як кібердипломат, тому що це важливий напрям боротьби", -
сказав Данілов.

Відомо, що ще у 2021 році цифрова дипломатія була згадана як складник стратегії публічної дипломатії. В міністерстві закордонних справ відзначали, що в першу чергу мова йде про так званий "комунікаційний вимір".

Також зауважимо, що кібердипломатія - це дипломатія в кіберпросторі або використання дипломатичних ресурсів і виконання дипломатичних функцій для захисту національних інтересів у кіберпросторі. Кібердипломатія включає в себе кібербезпеку, кіберзлочинність, зміцнення довіри, свободу Інтернету та управління Інтернетом.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, що Олексій Данилов припустив, що відставки Валерія Залужного з посади Головнокомандувача ЗСУ може і не бути.

Також портал "Коментарі" повідомляв, що ряд Telegram-каналів повідомили про "звільнення"секретаря Ради національної безпеки і оборони України Олексія Данілова, про що нібито буде повідомлено згодом. У такий спосіб, як стверджують канали, влада планує "перекрити інформаційну хвилю" після звільнення Валерія Залужного. Центр протидії дезінформації назвав відповідні чутки фейком, який вигідний російським окупантам.

Крім того, Олексій Данилов заявляв, що російський диктатор Володимир Путін не має можливості відкрити якийсь другий фронт, оскільки його армія зараз знаходиться в Україні. При цьому секретар РНБО додав, коли росіяни покинуть Україну – "не матимуть змоги взагалі вести будь-які війни".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ufo

7 лютого 2024, 19:46

Простите, что? Какие к свиньям еще кибердипломаты? Бабло надо опять распилить, да?

Ігор

7 лютого 2024, 18:42

Ще одна контора біля корита для юдейців, і на фронт їх не брати. Справа Ківи, який обіцяв збільшити раду до 750, - живе. Все більш покірною і комфортною стає Україна, як власність для Божого народу!


Новини