Головна Новини Політика внутрішня політика «Ці люди не розуміють, до якої міри вони божевільні»: Арестович закликав владу виправити фатальну помилку
commentss НОВИНИ Всі новини

«Ці люди не розуміють, до якої міри вони божевільні»: Арестович закликав владу виправити фатальну помилку

Олексій Арестович назвав помилкою влади Зеленського боротьбу з російською культурою

6 серпня 2021, 17:30
Поділіться публікацією:

Спікер української делегації в ТКГ Донбасом Олексій Арестович вважає, що наступ на російську культуру з боку чинної української влади — це помилковий крок і помилка, яку потрібно оперативно виправляти. Як інформує портал "Коментарі", таку думку позаштатний радник глави Офісу президента висловив в ефірі телеканалу "Наш".

«Ці люди не розуміють, до якої міри вони божевільні»: Арестович закликав владу виправити фатальну помилку

Олексій Арестович - Фейсбук Олексія Арестовича

На думку Олексія Арестовича, такі поняття як "культура" і "спорт" не повинні бути замішані в політиці. Тому влада робить неправильні речі, коли погоджується з тим, що потрібно відмовитися від перегляду російськомовних фільмів та сералів, що потрібно забороняти російську культуру, посилаючись на те, що актор того чи іншого фільму або автор того чи іншого твору виступає на підтримку президента Росії Путіна. Це насправді ні до чого доброго не призведе.

Олексій Арестович підкреслив, що таким способом неможливо протистояти путінському режиму. Якщо відмовитися від прослуховування композицій Сергія Рахманінова або піти на вигнання письменника Федора Достоєвського, то таким способом неможливо перемогти путінський режим, завдати шкоди ворогові. Арестович зазначив, що, вибудовуючи таким чином політику, влада припускається фатальної помилки, яку ще є час виправити й кардинально поміняти вектор державної політики.

"Ці люди не розуміють, до якої міри вони божевільні, до якої міри вони поза реальністю", — обурився експерт.

До вашої уваги також думка Олексія Арестовича на порталі "Коментарі" про те, чому президенту РФ Володимиру Путіну невигідна зустріч з президентом України Володимиром Зеленським.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Правдоруб

6 серпня 2021, 22:13

Влад, ти дебилка кусок, ти нуль і балабол!!! Тільки бла, бла і нічого не робиш с того що говориш! Зеленского разом с Порошенко, Сеней, Турчиновим розтрілять вони зруйнували Україну, а тепер до продують!!! А все це началось с бандюгана Кравчука!!! Так що Влад завали свій пиоск і не гавкай сучи ти син!

Влад

6 серпня 2021, 17:44

Цей кацапомордий МУДАК ЛЮСЯ, ще не знає якими є божевільними УКРАЇНЦІ за СВОЮ УКРАЇНСЬКУ МОВУ ТА НАЦІЮ....!!!! АНТИКАЦАПСЬКИЙ ГЕН у них вирощували 385 років...!!! Так, що хай цей кацапомордий п@дар мовчить і не здіймає нову бурю НАЦІОНАЛІЗМУ в УКРАЇНІ...!!! УКРАЇНА ДЛЯ УКРАЇНЦІВ...!!! ХАЙ цього чухраінца умчат ОЛЕНІ у свою срану оленью...!!!


Новини