Головна Новини Політика внутрішня політика Чорновіл: під час виступу Порошенка у Верховній Раді стався дивний конфуз
commentss НОВИНИ Всі новини

Чорновіл: під час виступу Порошенка у Верховній Раді стався дивний конфуз

"Слуги народу" обурилися, коли почули мову про офшори

4 жовтня 2021, 17:39
Поділіться публікацією:

Сьогодні під час виступу Петра Порошенка на Погоджувальній Раді у Верховній Раді стався дивний конфуз. Виступ п'ятого президента змусив пожвавитися "слуг народу". Як інформує видання "Коментарі", про це розповідає у себе в Facebook політолог і політичний оглядач Тарас Чорновіл.

Чорновіл: під час виступу Порошенка у Верховній Раді стався дивний конфуз

Петро Порошенко. Фото: Українська правда

Політолог зазначає, спочатку лідер "Європейської Солідарності" говорив про низку кризових явищ, до яких привели Україну президент Зеленський зі своїми "слугами", а лідери "слуг", серед яких голови комітетів, спокійно дрімали, переварюючи ситний "кінець епохи бідності" в окремо взятому готелі Трускавця. Але тільки-но Порошенко перейшов до другої частини виступу до теми викриття офшорів, як почалася дивна метаморфоза.

"Жирні слуги раптом почали злісно мукати, а потім зриватися зі своїх місць і бігти із залу. Не всі, але найбільш лояльні переважно зникли. І ще інших смикали, щоб ті не залишалися. Регулярно маю можливість згадувати, як колись в районному готелі зайшов затемна в номер, включив світло, а таргани аж зашелестіли по кутах і щілинах...", — написав Тарас Чорновіл.

Він додав, судячи з реакції "слуг народу" в Офісі президента таки дуже серйозно поставилися до того, що в основних виданнях світу почали обговорювати корупцію президента і його оточення. Там зрозуміли, що навіть не помітили, як перетнули межу, за якою вже прірва обструкції та невідворотність покарання.

"А втеча з Погоджувальної Ради таки смішно виглядала", — резюмував політолог.

Читайте також на порталі "Коментарі" — офшорний скандал: експерти звернули увагу на головну відмінність Порошенка і Зеленського.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

тоня

4 жовтня 2021, 23:54

порошенко .як держ.чиновник 20років і фігурірує в офшорах...зеленський не був в 2012р.держ.чиновником.а мав бізнес..будьте відверті..і пане чорновіл не забувайте .ви були в команді януковича і не протестували проти незаконих дій а підтримували свого лідера..не поспішайте з "темною кімнатою і тарганами".час покаже..


Новини