Головна Новини Політика внутрішня політика Чому влада програє справу Порошенка: політолог Вадим Карасьов назвав причину
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому влада програє справу Порошенка: політолог Вадим Карасьов назвав причину

Вадим Карасьов розповів, чому влада програла у справі Порошенка про держзраду

19 січня 2022, 20:47
Поділіться публікацією:

Справу Порошенка влада на даному етапі відверто програла, у тому числі, за участю заступника голови Офісу Президента України Андрія Смирнова, який не тільки не допрацьовував, а й просто міг грати на боці Порошенка. Таку думку озвучив на своїй сторінці у ФБ політолог Вадим Карасьов

Чому влада програє справу Порошенка: політолог Вадим Карасьов назвав причину

Порошенка відпустили під особисті зобов'язання (фото з відкритих джерел)

"Справа екс-президента Порошенка зараз йде всупереч очікуванням Зеленського та Офісу президента: Печерський суд обрав запобіжний захід Порошенку у вигляді особистого зобов'язання за підозрою в держзраді та сприянні терористичним організаціям. Це, безперечно, поразка влади. Тобто, арешту, на який розраховували в ОПУ, не сталося. Що ж сталося насправді і чому так сталося? Подейкують, що у команді Зеленського цим питання займався Андрій Смирнов, заступник голови Офісу Президента. Як мені розповіли джерела, він не лише не допрацьовував у цій справі, але міг грати як на стороні Зеленського, так і на стороні Порошенка, слуга двох панів", — пише Вадим Карасьов.

Він також зазначив, що Смирнов потрапив до ОПУ у 2019 році і вважався людиною Андрія Богдана, а грати на різні табори – не вперше для Смирнова, який після гарячої підтримки Революції Гідності у 2015 році взявся захищати у судах ексрегіоналів Олену Лукаш та Олександра Єфремова, такий собі всеїдний професіонал.

"Що тепер? Думаю, Зеленський зіткнувся з тією реальністю, в якій ми живемо в Україні, — у нього немає професійних кадрів, а ті, що є, виконують свою роботу з урахуванням української реальності. Ймовірно, це призведе до кадрових перестановок в Офісі президента", — резюмував політолог.

Раніше повідомлялося, що 19 січня Печерський суд столиці обрав запобіжний захід п'ятому президенту Петру Порошенку у вигляді особистого зобов'язання за підозрою в держзраді та сприянні терористичним організаціям.

Нагадаємо, що "Коментарі" поінформували про те, що зіткнення прихильників п'ятого президента та поліції не припиняються.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини