Головна Новини Політика внутрішня політика Чого ж вони не чинять опір? - нардеп неоднозначно висловився про окупацію Криму (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Чого ж вони не чинять опір? - нардеп неоднозначно висловився про окупацію Криму (ВІДЕО)

Євген Шевченко заявив, що влада "створила собі ворогів" в особі Путіна і Лукашенка

7 жовтня 2021, 10:19
Поділіться публікацією:

Позафракційний народний депутат України, що раніше перебував у складі фракції "Слуга народу", Євген Шевченко зробив дивну заяву про окупацію півострова Крим Російською Федерацією. Про це пише УНІАН, посилаючись на ефір телеканалу "Україна 24".

Чого ж вони не чинять опір? - нардеп неоднозначно висловився про окупацію Криму (ВІДЕО)

Євген Шевченко - Фото: infonews.org.ua

Нардеп заявив, що українська влада "створила собі ворогів" в особі президента РФ Володимира Путіна і Олександра Лукашенка. На думку Шевченка, країні необхідно "змінювати курс" і "думати про економіку". Народний обранець вважає, що антиросійський вектор політики буде "руйнівним" для нашої держави.

"Ви про Крим говорите — деоккупація. А хто окупував Крим? Якщо так по-чесному говорити, 88% тих, хто прийшов на" референдум ", і" окупували "той Крим. Таке відчуття, що Росія завоювала, а всі кримчани такі нещасні -бідні, їх там тримають в полоні ... ", — висловився нардеп.

Крім того, на запитання телеведучого про те, чи анексувала РФ український півострів, Шевченко запитав: "А чого ж вони не чинять опір тоді?".

Зазначимо, що ще в травні народного депутата Євгена Шевченка виключили з фракції "Слуга народу". Сталося це після того, як депутат підтримав режим Олександра Лукашенка в питанні затримання опозиціонера Романа Протасевича. Спочатку Євген Шевченко оприлюднив спільне з Лукашенком фото і підписом: "Батька вам не Янукович!" Потім написав повідомлення про те, що "ми з бацькою за народ, за соціальну справедливість, за справжню незалежність без зовнішнього управління".

Раніше в матеріалі інтернет-видання "Коментарі" повідомлялося, що політолог розповіла про головний штамп російської пропаганди в Криму.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

иван

7 жовтня 2021, 10:17

Мужик не боится говорить правду. Молодец. Сейчас все запуганы бэндэрами и нациками, а он не боится.


Новини