Головна Новини Політика внутрішня політика Чи будуть вибори у наступному році: що про це говорять у партії Зеленського
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи будуть вибори у наступному році: що про це говорять у партії Зеленського

У партії Зеленського відповіли на питання щодо доцільності проведення будь-яких виборів у 2024 році

24 листопада 2023, 23:17
Поділіться публікацією:

Голова фракції "Слуга народу" у Верховній Раді Давид Арахамія переконаний, що у наступному році в Україні не будуть проводитись жодні вибори – ні президентські, ні парламентські, ні місцеві. Про це Арахамія заявив в інтерв'ю журналістці "1+1" Наталії Мосійчук, повідомляє портал "Коментарі".

Чи будуть вибори у наступному році: що про це говорять у партії Зеленського

У "Слузі народу" не вважають, що у 2024 році можливі будь-які вибори. Фото з відкритих джерел

Голова фракції "Слуга народу" заявив, що у 2024 році в Україні не буде ніяких виборів, попри різні чутки, які ширяться у медіа.

"Давайте будемо покроково іти. Я не вважаю, що в наступному році взагалі можуть бути якісь вибори. Ні президентські, ні парламентські, ні місцеві. Ніякі", — наголосив Давид Арахамія.

Якби РФ не розпочала широкомасштабну війну проти України, згідно з Конституцією, президентські вибори мали б відбутися в останню неділю березня наступного року.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що голова фракції "Слуга народу" у Верховній Раді України Давид Арахамія розповів, що війну можна було б закінчити у перші ж місяці повномасштабного вторгнення Росії, якби Україна погодилась на вимоги Кремля та офіційно визнала себе країною з нейтральним статусом. РФ обіцяла припинити війну, якби Україна погодилась на нейтралітет, як свого часу зробила Фінляндія. Однак Україна не погодилась виконувати вимоги РФ, оскільки потрібно було змінити Конституцію та не було довіри до росіян, що вони дотримаються свого слова.

"Коментарі" також писали, що Давид Арахамія припустив можливість зупинки бойових дій між Україною та Росією за "корейським сценарієм", коли протиборчі армії зупинились, але жодного договору про перемир'я чи мирного договору підписано не було.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини