Головна Новини Політика внутрішня політика "Чекаю на комплексні рішення": Зеленський вимагає змін у процесах мобілізації
commentss НОВИНИ Всі новини

"Чекаю на комплексні рішення": Зеленський вимагає змін у процесах мобілізації

Зеленський чекає від військового керівництва комплексних рішень щодо мобілізації

1 грудня 2023, 20:08
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський заявив, що сфера мобілізації потребує змін, а тому чекає від військового керівництва комплексних рішень цього питання. Як передає портал "Коментарі", на цьому Зеленський наголосив у щоденному вечірньому відеозверненні.

"Чекаю на комплексні рішення": Зеленський вимагає змін у процесах мобілізації

Зеленський знову говорив про мобілізацію. Фото з відкритих джерел

Глава держави розповів, що Ставка аналізує всі можливі сценарії подальшої поведінки РФ, а тому має бути український сценарій на 2024-й рік.

Зокрема, зазначив президент, мають бути розроблені "конкретні операції з цілком конкретним обґрунтуванням, які дадуть Україні теж цілком конкретні результати".

"Саме під таку конкретику має бути розраховано все, що необхідно нашій державі, нашим бригадам. Зокрема, це стосується й питань мобілізації", — заявив Володимир Зеленський.

Президент відзначив, що у сфері мобілізації потрібні зміни, що розуміють усі в Україні.  

"І це питання не просто про кількість тих, хто може бути мобілізований. Це питання про терміни – і для кожного, хто зараз у війську, для демобілізації, і для тих, хто прийде у військо. І це питання про умови. Це комплексні речі, які мають опрацьовувати військове керівництво та Міністерство оборони і які мають бути представлені Ставці для затвердження. Сьогодні були деякі пропозиції – я чекаю на комплексні рішення", — наголосив Володимир Зеленський.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що президент України Володимир Зеленський нібито заявив в інтерв'ю "Associated Press", що готовий провести вибори в Україні, але більшість українців виступають проти. Журналісти не наводять чіткої цитати глави держави, але передають його слова так: "Хоча Зеленський заявив, що готовий провести вибори, більшість українців не готові, вважаючи це "небезпечною та безглуздою".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини