Головна Новини Політика внутрішня політика "Час платити за нашу тотальну дурість": Арестович зробив новий похмурий прогноз для України
commentss НОВИНИ Всі новини

"Час платити за нашу тотальну дурість": Арестович зробив новий похмурий прогноз для України

Арестович розповів про наслідки для України у разі припинення допомоги США

12 грудня 2023, 22:15 comments5032
Поділіться публікацією:

Колишній  радник Офісу президента  Олексій Арестович, що має скандальну репутацію,  висловивсь   щодо  проблеми надання Сполученими Штатами допомоги Україні. Про це він  пише в Telegram.

"Час платити за нашу тотальну дурість": Арестович зробив новий похмурий прогноз  для України

Олексій Арестович (фото з відкритих джерел)

На думку Арестовича, Палата представників США не має  планів розглядати запит Білого дому про нову допомогу  Україні  перед  початком  канікул, незважаючи на  прибуття до США президента Володимира Зеленського.

"Для нас це, швидше за все, означає розтин золотовалютних запасів та друк гривні. Інфляція. Великі проблеми на фронті", — допускає  екс-радник.

На його думку,  це не провал президента Зеленського – його команди, а провал всього Заходу.

"У республіканців перемогли ізоляціоністи, демократи-глобалісти не здатні вирішити проблеми, які вони ж і створили у глобальному масштабі".

Ізоляційні вірять у США як град на пагорбі і хочуть скинути турботи про Європу до рук правих, типу Орбана. А для початку – разом скинути Україну, яку вважають конструктом глобалістів",  говорить  ексрадник ОП.

Арестович каже, що проблемою  не є те, що Україні не можуть дати грошей, а проблема  полягає в  тому, що українцям  не можуть дати снарядів.

"Фундаментальна мотивація ринку – фінансові спекуляції. Збройові контори показують зростання капіталізації, але ніколи не показують зростання виробництва (бо його практично немає). Виробництво якщо й росте, то вкрай повільно, щоб не поламати схеми капіталізації", –  продовжив Арестович.

 За його твердженням,  зараз Заходу  потрібно обирати між трьома конфліктами – Україна, Тайвань, Ізраїль.

"Перетягування 70 тисяч снарядів від Ізраїлю до України і назад — це кульмінація нездатності вести війну, яку їм нав'язали. Такими темпами їм влаштують четвертий і п'ятий конфлікт, підозрюю, хоча вже для того, щоб хоч якось впоратися з одним, потрібно кинути допомагати в двох інших.

Для нас це означає катастрофу. Причому катастрофу не крайніх двох років, а глобальну катастрофу крайніх 32. Настав час платити за нашу тотальну дурість, злодійство, дурну гординю", –  погрожує   екс-радник ОП.

"Чи є шанс? Є — негайний перехід у режим надзвичайного управління. Це дозволить затримати падіння і дасть час на пошук варіантів", — підсумовує Олексій  Арестович.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що з'явилися перші подробиці візиту Зеленського в США

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини