Головна Новини Політика внутрішня політика Це клінічно хворі люди: Гордон жорстко висловився про керівництво РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

Це клінічно хворі люди: Гордон жорстко висловився про керівництво РФ

У XXI столітті поклоніння Леніну та Сталіну Гордон назвав дикістю

9 лютого 2022, 07:25
Поділіться публікацією:

Росія — дивовижна країна, тому що в ній і досі героями є Ленін та Сталін. Ці люди своїми розпорядженнями вбивали мільйони людей, а Леніну та Сталіну ставлять пам'ятники, більше того — мощі Леніна досі лежить на Червоній площі. Все це відбувається зі схвалення найвищого керівництва Кремля. Як передає видання "Коментарі", про це в ефірі телеканалу "Україна 24" розповів відомий український тележурналіст та бізнесмен Дмитро Гордон.

Це клінічно хворі люди: Гордон жорстко висловився про керівництво РФ

Дмитро гордон. Фото: прес-служба форума Україна 30

“Фантастика! Ще зрозуміло, що у XX столітті така ідеологія була, але влаштували таке у ХХІ столітті. Ви, російське керівництво, живете у ХХІ столітті. У вас у столиці Росії на головній площі цвинтар, там же купа могил революціонерів. Ви (Ред. російське керівництво) на мощі людини, яка знищила гордість Росії, ходите дивитися і це в XXI столітті. Це діагноз, клініка. Це клінічно хворі люди", – обурився Дмитро Гордон.

При цьому журналіст зізнався, що сам бував і на Червоній площі, і в Мавзолеї.

Гордон зазначив, що його не водили до Мавзолею, як багатьох у шкільні роки, він сам ходив, бо "був свідомим піонером, школярем та комсомольцем".

"Я був у Москві. Я приїжджав до дідуся, який жив у Москві, і я ходив до Мавзолею двічі, а потім ще ходив у розбудову туди. Мені дуже було цікаво піти туди, бо розумів, що відбувалося в нашій країні. А у 2008 році ми приїхали (ред. до Москви) і я ще дітей повів у Мавзолей", – розповів Гордон.

Також видання "Коментарі" повідомляло – тележурналіст Дмитро Гордон розповів, чим закінчиться для української влади історія із виконанням Мінських угод.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Брат

9 лютого 2022, 08:05

гордон и есть го...он.


Новини