Головна Новини Політика внутрішня політика Бузинарський: загибель мера Кривого Рогу і кримінальна справу проти Медведчука - це ланки одного ланцюга
commentss НОВИНИ Всі новини

Бузинарський: загибель мера Кривого Рогу і кримінальна справу проти Медведчука - це ланки одного ланцюга

Бузинарський вважає, що у загиблого Павлова не було довіри до нинішньої правоохоронної системи

18 серпня 2021, 14:40
Поділіться публікацією:








Ексзаступник глави Департаменту спецоперацій МВС, керівник Рівненської організації партії ОПЗЖ Михайло Бузинарський в ефірі телеканалу "Перший Нелалежній" заявив про те, що загиблий мер Кривого Рогу Костянтин Павлов не звертався до правоохоронних органів, тому що не довіряв системі, а також про те, що дана трагедія і справа проти опозиційного політика Віктора Медведчука є ланками одного ланцюга.

Бузинарський: загибель мера Кривого Рогу і кримінальна справу проти Медведчука - це ланки одного ланцюга

Михайло Бузинарський. Фото з відкритих джерел

"Всі ми знаємо загиблого, як людину високопорядну. Звичайно, якби для нього на одних вагах стояло його благополуччя, а на інших вагах — життя членів його сім'ї, то він би без сумніву вибрав би життя членів своєї сім'ї. Але давайте подивимося на інше — де були правоохоронні органи та чому він туди не звернувся? " — зазначив він.

На думку Бузинарського, у загиблого Павлова не було довіри до нинішньої правоохоронної системи, "тому що, якби правоохоронна система працювала чітко, злагоджено і чесно, найголовніше, а не так, як зараз в результаті багаторічних реформувань і трансформацій, які нам влаштовують так звані іноземні партнери, ніхто не вірить правоохоронцям і його вчинок дуже логічний ".

"На жаль, те, що всі наші громадяни хотіли бачити — демократію, плюралізм думок, вільне волевиявлення, вільний вибір шляху нашого розвитку, який необхідний нашим громадянам, а не іноземним господарям, які наживаються на нашій країні, не відбувся. Все це почалося ще при минулій владі, коли порушувалися кримінальні справи проти представників партії "За життя", потім "ОПЗЖ". Ці справи розслідуються досі, знаходяться в судах, але свого підтвердження там не знаходять. Цей шлях продовжила нова влада, яка на виборах заявляла про демократичних принципах. Про те, що ніхто не буде покараний. Чи не будуть закриватися телеканали, які теж незрозуміло чому визнані рішенням РНБО терористичними. Чи не будуть порушуватися головні справи. А ми знаємо, що головний представник опозиції Віктор Володимирович Медведчук заарештований і вже не перший місяць змушений бути ізольованим від суспільства. і ось в контекст цього логічно лягає і недавня подія, про який ми говоримо. Це ланки одного ланцюга ", — додав він.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що Юрій Загородній не вірить у самогубство мера Кривого Рогу Костянтина Павлова. Юрій Загородній зазначив, що запам'ятав Павлова як сильну особистість, вольового і цілеспрямовану людину. Але, за словами парламентарія, близько місяця тому Костянтин Павлов скаржився на те, що в місто прислали комісію, яка намагається знайти недоліки в роботі мерії. Детально про це читайте в нашій статті.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що ЗМІ дізналися нові подробиці смерті мера Кривого Рогу. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини