Головна Новини Політика внутрішня політика Богдан розповів, що на Зеленського перестала впливати людина, за якою завжди було останнє слово
commentss НОВИНИ Всі новини

Богдан розповів, що на Зеленського перестала впливати людина, за якою завжди було останнє слово

Ексголова Офісу президента вважає, що Володимир Зеленський на 2,5 роки при владі кардинально змінився

15 грудня 2021, 09:50 comments2187
Поділіться публікацією:

Досвідчені люди завжди казали, що Перша леді Олена Зеленська має величезний вплив на свого чоловіка Володимира Зеленського. І тоді, коли знайомі, друзі, колеги, партнери не могли достукатися до Зеленського, своє слово говорила Олена. Вона завжди вміла знайти необхідні слова, вміла сказати те, що не могли інші. Досить часто Зеленський прислуховувався і навіть змінював свою думку. Тепер і Олена Зеленська втратила свій вплив на президента. Як передає видання "Коментарі", про це в інтерв'ю програмі "В гостях у Гордона" розповів колишній голова Офісу президента (ОП) Андрій Богдан.

Богдан розповів, що на Зеленського перестала впливати людина, за якою завжди було останнє слово

Володимир Зеленський. Фото - сайт Офісу президента України

Дмитро Гордон поставив пряме запитання Андрію Богдану: "Хто зараз з оточення Зеленського може сказати йому "Ні!", уникнувши при цьому негативних для себе наслідків?" Богдан відповів дуже лаконічно, що такої людини вже немає.

При цьому ексголова ОП додав, що навіть Олена Зеленська вже не може так вплинути на рішення Володимира Зеленського. На уточнювальне запитання Гордона, чи могла Олена раніше впливати на Зеленського, Богдан ствердно відповів, що це безперечно.

"Вона завжди була останнім (Ред. Аргументом). Лєну він (Ред. Зеленський) завжди боявся у хорошому значенні цього слова. Олена вже нічого не може", – наголосив Андрій Богдан.

При цьому ексчиновник додав, що попри критику на адресу Володимира Зеленського з Оленою Зеленською він у нормальних відносинах і нічого поганого про неї сказати не може.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Андрій Богдан розповів, чому Володимир Зеленський вже "забронзовів" до рівня Брежнєва та врятувати його від цього неможливо.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини