Головна Новини Політика внутрішня політика Андрій Богдан про Зеленського: ми вже його не врятуємо, його вже неможливо врятувати
commentss НОВИНИ Всі новини

Андрій Богдан про Зеленського: ми вже його не врятуємо, його вже неможливо врятувати

Екс-глава Офісу президента Андрій Богдан розповів, що країну захлеснув спектр соціально-економічних проблем, які не бачать на Банковій

15 грудня 2021, 07:47 comments10284
Поділіться публікацією:

Як передає портал "Коментарі", колишній глава Офісу президента Андрій Єрмак дав відверте інтерв'ю журналісту Дмитру Гордону, в якому розкритикував главу держави Володимира Зеленського, заявивши, що президент за ці два роки дуже змінився.

Андрій Богдан про Зеленського: ми вже його не врятуємо, його вже неможливо врятувати

Андрій Богдан. Фото з відкритих джерел

Андрій Богдан зазначив, що Володимир Зеленський пішов у владу не за ідею. Говорячи про себе Богдан зазначив, що хто б що йому не говорив, у чому б його не дорікав, але у нього, коли він був головою ОП, не було жодного друга міністра.

"З тих, хто там був міністрами при мені, я до їх призначення не знав жодного", – зазначив екс-глава Офісу президента.

Також Андрій Богдан зазначив, що незважаючи на те, що Олексій Гончарук був його заступником в Офісі президента, не він просував його кандидатуру на посаду прем'єр-міністра.

"Не я призначав Гончарука. Його обрав Володимир Олександрович Зеленський. Я його завів на посаду свого заступника, а він (Ред. Зеленський) його вибрав", – наголосив Богдан.

Він додав, що президент мав ставити на високі посади не тих людей, з якими йому комфортно, а тих, які говорять правду, з якими, навпаки, некомфортно.

"Коли ти зберігаєш свою теплу ванну, коли тобі потрібно цілуватися, а не працювати, то ми отримуємо те, що ми отримали. Але ми його (Ред. Зеленського) вже не врятуємо. Його вже неможливо врятувати. Мені тисячі людей кажуть – піди з ним поговори, ти можеш йому пояснити, що відбувається, але я не можу", – зазначив Андрій Богдан.

Екс-глава ОП також додав, що президент навіть не подивиться це інтерв'ю. На уточнююче запитання Дмитра Гордона, чому Зеленський не подивиться це відео, Богдан відповів, що президентові просто не дадуть, йому заборонять.

Читайте також на порталі "Коментарі" — експерт розповів, чому Єрмаку, на відміну від Богдана, вдалося спрацюватись із Зеленським.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини