Головна Новини Політика внутрішня політика Битва за Миколаїв: група Льовочкін-Фірташ з ОПЗЖ об'єдналася з «Слугою народу»
commentss НОВИНИ Всі новини

Битва за Миколаїв: група Льовочкін-Фірташ з ОПЗЖ об'єдналася з «Слугою народу»

Партія ОТЗЖ розділилося на два табори, у кожного свій кандидат в мери Миколаєва

30 вересня 2020, 20:08 comments21950
Поділіться публікацією:

У партії "Опозиційна платформа за життя" дві групи впливу не змогли домовитися на рахунок кандидатури в мери Миколаєва. Група Льовочкін-Фірташ вибрала інший варіант і об'єднала зусилля з Давидом Арахамія і "Слугою народу", повідомляє телеграм канал "Резидент".

Битва за Миколаїв: група Льовочкін-Фірташ з ОПЗЖ об'єдналася з «Слугою народу»

Як писали українські ЗМІ, "ОПЗЖ" знаходиться у фінальній стадії розколу. Фактично розкол відбувається по лінії Медведчук-Рабинович, Льовочкін-Бойко, так як знаходиться в Вені - Дмитро Фірташ, не може брати активної участі в роботі політсили.

Найгарячішою точкою стала Одеса, де справа ледь не дійшла до збройних розборок, але партія змогла визначитися  з кандидатом в мери і першим номером списку до облради.

У Миколаєві досягти компромісу в партії "ОПЗЖ" не змогли. За кілька місяців до старту офіційної виборчої кампанії в Миколаєві найбільш імовірним кандидатом на вибори мера називали екс-нардепа Артема Іллюк, за якого активно агітувала група Бойко- Льовочкіна.

Однак ситуація змінилася після приїзду в Миколаїв нардепа, і глави облорганізації ОПЗЖ Юрія Загороднього, який заявив, що у Медведчука є своя кандидатура — Владислав Чайка, син екс-мера Миколаєва.

Як повідомляє телеграм-канал "Резидент", група Льовочкін і Фірташ не погодилася з кандидатурою Чайки. У партнерстві з Давидом Арахамія, який давно і щільно любить випити чашку кави у Відні, і партією "Слуга народу" вони висунули кандидатуру Тетяни Домбровської.

Також за інформацією "Резидента", вибори в мери Миколаєва партіями ОТЗЖ і "Слуга народу" проводяться з одним мотивом, довести, хто краще і важливіше для Росії. Так, як обидва кандидати, в разі перемоги, що Чайка, що Домбровська, працюватимуть в інтересах проросійських сил.


Нагадаємо, в червні глава партії "Слуга народу" Олександр Корнієнко в розмові з главою фракції Давидом Арахамією в Миколаєві перед початком прес-конференції, думаючи, що мікрофони вимкнені, назвав Тетяну Домбровську "робочою бабою".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини