Головна Новини Політика внутрішня політика Береза розповів, як цієї суботи «слуги» позбавлятимуть Разумкова мандата
commentss НОВИНИ Всі новини

Береза розповів, як цієї суботи «слуги» позбавлятимуть Разумкова мандата

Борислав Береза вважає, що ця історія показує, що Зеленський та його оточення чіплятимуться за владу до кінця та щосили.

10 листопада 2021, 14:52
Поділіться публікацією:

Вже цієї суботи екс-спікер парламенту Дмитро Разумков може бути позбавлений мандата. Рішення про це може бути прийняте на з'їзді правлячої партії "Слуга народу" найближчої суботи 13 листопада. Як передає видання "Коментарі", про це у себе у Facebook докладно написав нардеп 8-го скликання Верховної Ради Борислав Береза.

Береза розповів, як цієї суботи «слуги» позбавлятимуть Разумкова мандата

Дмитро Разумков. Фото: Українська правда

Нардеп зазначає, що насправді технологія проста. Такий сценарій буде запущений або з голосу, або перед з'їздом збереться політрада партії і додасть до порядку денного пункт про позбавлення мандата Дмитра Разумкова. Потім виступить Зеленський, який скаже, що саме він вів партію на вибори у 20119 році і саме він є її негласним першим номером, а не Разумков, тому що Разумков втратить депутатський мандат немає нічого ганебного і нелогічного.

Береза розповідає, у понеділок із раннього ранку до Центрвиборчкому будуть подані документи на заміну Разумкову. Поспіх пов'язаний з тим, щоб екс-спікер ВР не встиг через суд захистити свої права на мандат. У вівторок новий "слуга народу" зачитає присягу і приєднається до монобільшості і ось тут уже Разумкову чинити опір рішення не вдасться, "відіграти" ситуацію буде пізно.

Політик зазначає, що на сьогоднішній день така технологія щодо Разумкова вже схвалена, але всередині партії не всі згодні з таким ходом. Тому можливі зміни, але остаточне рішення вже затверджено Офісом президента і перегляду воно не підлягає.

Читайте на порталі "Коментарі" — експерт розповів, чому Зеленському з Разумковим тепер доведеться домовлятися. Розбіжностей більше не вийде.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Григорий

11 листопада 2021, 10:17

очередное шоу, порох три начинает действия.


Новини