Головна Новини Політика внутрішня політика Береза: ОП вимагає від голів райадміністрацій скинуться по мільйону на кампанію проти Кличка
commentss НОВИНИ Всі новини

Береза: ОП вимагає від голів райадміністрацій скинуться по мільйону на кампанію проти Кличка

Колишній нардеп Борислав Береза з посиланням на свої джерела стверджує, що начебто Офіс президента хоче зібрати кошти на кампанію, спрямовану проти мера столиці Віталія Кличка

8 березня 2024, 12:20
Поділіться публікацією:

Як написав у Фейсбуці Борислав Береза, Офіс президента начебто поставив задачу своїм головам 6 райадміністрацій Києва знайти по 1 млн гривень на кампанію проти Кличка та київських депутатів не зі "Слуги народу".

Береза: ОП вимагає від голів райадміністрацій скинуться по мільйону на кампанію проти Кличка

Борислав Береза

"Нічого дивного. Тим більше, що ними будуть оплачувати роботу свіжої парламентської ТСК "проти Києва" та медійку, яка підсвітить "досягнення" ТСК під керівництвом чергового "Слуги народу", який є фігурантом кримінальної справи, що веде ДБР за ч. 2 ст. 110 КК – зазіхання на територіальну цілісність та недоторканність України, вчинене представником влади. А такий гачок мотивує "слугу" служити Банковій без нарікань",
- написав у Фейсбуці Береза.

Він нагадав, що комісію проти Кличка очолює нардеп Безгін, який може отримати десять років ув’язнення за бізнес з його тіткою, депутатом "Єдиної Росії".

За інформацією Берези,  Офіс президента створив цілу ситуаційну групу. Начебто її очолив Олексій Кулеба, колишній заступник Кличка і його близький приятель. Окрім того, до групи, яка має курувати інформаційну атаку мера столиці, начебто також увійшли  Рена Назарова, яка працює зараз в ОП, Тимур Ткаченко, колишній чиновник однієї з київських райадміністрацій, який перевіряв пляжі в Києві, а зараз працює заступником у мінстратегпромі. Також, начебто у склад групи також увійшов юрист Олексій Рябикін.

При цьому політик закликав українців не дивуватися інформації про те, що чиновники закуповують товари чи послуги за якимись космічними цінами. Просто, додав Береза, вони збирають кеш під свої задачі.

Нагадаємо, портал "Коментарі" повідомляв, що на думку експертів, після того, як Банкова звільнила Валерія Залужного, вона вирішила взятися за Кличка.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини