Головна Новини Політика внутрішня політика Цибулько: Після зняття Залужного наступна ціль Банкової - Київ та Кличко
commentss НОВИНИ Всі новини

Цибулько: Після зняття Залужного наступна ціль Банкової - Київ та Кличко

Офіс президента намагається нейтралізувати всіх потенційних конкурентів Володимира Зеленського на президентських виборах, пише у Фейсбуці політолог Володимир Цибулько. За його словами, після Валерія Залужного під удар попав Віталій Кличко

26 лютого 2024, 11:01 comments1166
Поділіться публікацією:

Чинна влада після двох років війни вирішила "зачистити" політичних конкурентів Володимира Зеленського, вважає Володимир Цибулько.

Цибулько: Після зняття Залужного наступна ціль Банкової - Київ та Кличко

Володимир Цибулько

Спочатку, каже він, у відставку був відправлений генерал Валерій Залужний, тепер Банкова взялася за міського голову Києва Віталія Кличка і створила проти нього у Верховній Раді тимчасову слідчу комісію (ТСК).

"В Офісу задача проста: поки немає жодних виборів – наздогнати усіх вибраних. Або політичних конкурентів. Навіть потенційних. Після Залужного Київ та Кличко – наступна ціль Банкової",
— відзначив політолог.

На його думку, Офіс почав обплутувати столицю бюрократичними мотузками ще до початку вторгнення. Керівників районів міста підпорядкували Офісу президента, із вторгненням поставили наглядати за містом ще одного від Офісу – керівника військової адміністрації.

"Після позбавлення можливості управління, громаду позбавили коштів – "привіт" військовий ПДФО! Наразі це була вся "турбота" центральної влади щодо столиці"
, — додав політолог.

Після цього через ТСК вирішили зняти Кличка, а на голову комісії, вважає політолог, поставили людину "на гачку", яка буде готова на все.

"Наздоганяти Кличка буде фігуранти справи про зазіхання на територіальну цілісність та недоторканність України, народний депутат від "Слуги народу" Віталій Безгін. Йому наразі загрожує до 10 років тюрми. Або ні, якщо буде правильно керувати ТСК. Безгін – це нова Безугла тільки для Кличка"
, — заявив Володимир Цибулько.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що напередодні дворічної річниці повномасштабного вторгнення російських військ в Україну у Верховній Раді підписали Постанову про утворення Тимчасової спеціальної комісії (ТСК) з питань дослідження ефективності функціонування органів публічної влади Києва як столиці України у період дії правового режиму воєнного стану.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Алекс

26 лютого 2024, 11:35

Таковы традиции и не нам их менять - Киров, Гевара, Немцов, Залужный. А вот боевика бывшего "хозяина" Киева - "Рыбки" - в этот ряд НЕ НАДО, его место в ростове с януковощем!

Максим

26 лютого 2024, 11:27

Кличка давно треба вигнати з крісла мера. Бо він навіть переплюнув своїх папєрєдників по корупції. І взагалі казав що піде на фронт якщо почнеться війна.


Новини