Головна Новини Політика внутрішня політика Аваков розповів, чи будує партію разом із Разумковим
commentss НОВИНИ Всі новини

Аваков розповів, чи будує партію разом із Разумковим

Аваков побажав успіху Дмитру Разумкову, але в партію до нього йти не поспішає

10 листопада 2021, 16:10
Поділіться публікацією:

Ексглава МВС Арсен Аваков вирішив зняти інтригу, відповівши на запити низки ЗМІ щодо його політичного майбутнього у компанії екс-спікера Верховної Ради Дмитра Разумкова. Аваков заявив, що не планує створювати спільну партію із Дмитром Разумковим. Як передає видання "Коментарі", відповідне відео із зізнанням ексміністр опублікував у себе в Telegram.

Аваков розповів, чи будує партію разом із Разумковим

Арсен Аваков. Фото: прес-служба МВС

Арсен Аваков назвав фейками інформацію про те. що незабаром стане відомо про новий політичний проєкт на чолі якого буде трикутник "Аваков-Яценюк-Разумков". За словами ексглави МВС, цю неправдиву інформацію активно почали розповсюджувати після переговорів Єрмака та Подоляка.

Аваков заявив, що не бачить себе у партії Дмитра Разумкова і не займається будівництвом з ексспікером парламенту нової партії.

При цьому Арсен Аваков перерахував політиків, яким бажає успіху в роботі на український народ. Він назвав прізвище Разумкова, а також Гройсмана, Тимошенко, Смєшка, Ляшка, Кличка. При цьому Аваков додав, сподівається, що в основі їхньої роботи на Україну будуть професійні, а не імітаційні дії.

Зазначимо, після того, як Арсена Авакова було відправлено у відставку з посади голови МВС у липні 2021 року, він випав з інформаційного простору. Вперше голосно заявив про себе 4 листопада у програмі "Народ проти" на каналі "Україна 24". Арсен Аваков розкритикував роботу Офісу президента, зокрема розкрив подробиці підготовки засідань РНБО.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Арсен Аваков заявив, що Україні потрібно бути готовою до смерті Путіна. На столі в українського керівництва мають лежати кілька папок, у яких мають бути сценарії дій, одна з яких має бути пов'язана зі смертю Путіна.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/AvakovArsen/39
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини