Головна Новини Політика внутрішня політика Аваков порівняв Зеленського з Ющенком, розповівши про головну його помилку
commentss НОВИНИ Всі новини

Аваков порівняв Зеленського з Ющенком, розповівши про головну його помилку

Екс-глава МВС упевнений, що Зеленський потрапив у пастку зрощу після парламентських виборів

9 листопада 2021, 09:35
Поділіться публікацією:

Глава української держави опинився в заручниках ситуацію, в яку потрапив одразу після дострокових парламентських виборів у 2019-му році. Таким чином Володимир Зеленський потрапив у пастку, про яку сам і не мав на увазі. Як повідомляє видання "Коментарі", про це заявив колишній глава МВС Арсен Аваков в інтерв'ю "Українській правді".

Аваков порівняв Зеленського з Ющенком, розповівши про головну його помилку

Арсен Аваков. Фото: прес-служба МВС

Арсен Аваков вважає, що Зеленський не опинився б у пастці, якби не було порушено балансу влади, який стався після перемоги "Слуги народу" на виборах до Верховної Ради, коли відпала потреба створювати коаліцію в парламенті, адже всім керувати могла монобільшість.

За словами екс-міністра, розуміння "я можу все" стало справжньою пасткою для президента.

"У парадигмі "я можу все" розумник, що проходить повз, скаже: "так не можна, і так не можна, і так не можна", – зазначив Аваков.

Колишній глава МВС порівняв Зеленського із Ющенком. Аваков зазначає, що Зеленський, як і Ющенко, хотів усе й одразу, вимагаючи від своїх підлеглих того, чого вони дати не могли. Так Аваков згадав ситуацію, коли Ющенко, щойно став президентом, проводив засідання РНБО і зажадав від голови МОЗ звіту про реформу охорони здоров'я. У відповідь міністр попросив дати йому місяць, але Ющенко заявив, що дає лише тиждень і потребує результату. Так і Зеленський, який почав легко "прощатися" з людьми, не думаючи, а які будуть наслідки.

Читайте також на порталі "Коментарі" — колишній мінстр Асен Аваков відповів на вкидання з Офісу президента. Експерти розповіли, у що може перерости протистояння.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини