Головна Новини Політика внутрішня політика Арестович заявив, що ідея перейменувати Україну - не його вигадка - в Офісі президента думають над цим
commentss НОВИНИ Всі новини

Арестович заявив, що ідея перейменувати Україну - не його вигадка - в Офісі президента думають над цим

Арестович розкрив деталі планів щодо перейменування України

2 вересня 2021, 11:30
Поділіться публікацією:

Радник глави ОП, спікер української делегації в ТКГ Олексій Арестович розкрив плани про свої наміри дати Україні нову назву. Як передає видання "Коментарі", в розпорядженні Телеграм-каналу "Політика держави" з'явилася інформація про те, що Арестович вже озвучив свої пропозиції на Банковій і там поки що думають над цим.

Арестович заявив, що ідея перейменувати Україну - не його вигадка - в Офісі президента думають над цим

Олексій Арестович - фото із відкритих джерел

Як передає Телеграм-канал "Політика держави", Арестович зізнався, що запропонував ідею з перейменуванням України пару місяців тому, багато людей до сих пір роздумують про неї.

Олексій Арестович не захотів розкривати прізвища людей на Банковій, яким озвучив ідею про перейменування України, але натякнув, що, якщо уважно прислухатися до того, що глава держави Володимир Зеленський говорив останнім часом під час своїх публічних виступів, то дуже яскраво з усієї промови виділяється назва Русь-Україна.

Також експерт звернув увагу на те, що сьогодні дітей зі шкільної лави вчать говорити Русь-Україна і було б логічно, якби ці слова підкріплювалися чимось конкретнішим на державному рівні.

Спікер ТКГ уникнув відповіді на питання, як ставитися до перейменування України в Русь-Україну президент Зеленський. Він порадив з подібними питаннями звертатися до самого президента, або ж до його спікеру. Олексій Арестович вважає, що процес перейменування пройшов би безболісно. Як приклад він згадав перейменування Македонії в Північну Македонію.

Читайте також на порталі "Коментарі" — в розмові з журналістом Романом Цимбалюком спікер української делегації в ТКГ Олексій Арестович виступив з резонансною пропозицією — перейменувати Україну, залишивши за нею подвійну назву Русь-Україна.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/stranaua/17186
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини