Головна Новини Політика внутрішня політика Арестович про можливий замах: Бутусова спланували як чергового Гонгадзе
commentss НОВИНИ Всі новини

Арестович про можливий замах: Бутусова спланували як чергового Гонгадзе

Прес-секретар ТКГ з Донбасу та позаштатний радник глави Офісу президента Олексій Арестович вважає, що головного редактора Цензор.нет Юрія Бутусова можуть убити, тому проситиме надати журналісту державну охорону

29 листопада 2021, 11:10
Поділіться публікацією:

Спікер української делегації у ТКГ, радник голови ОП Олексій Арестович виступатиме з ініціативою – надати головному редактору порталу "Цензор.НЕТ" державну охорону, бо на відомого журналіста може бути скоєний замах. Експерт радить владі не зволікати з дерохороною, бо замах може статися вже найближчим часом. Як передає видання "Коментарі", про це Олексій Арестович написав на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

Арестович про можливий замах: Бутусова спланували як чергового Гонгадзе

Юрій Бутусов. Фото: Радіо Свобода

Олексій Арестович вважає, що Юрій Бутусов не зовсім здоровий, тому що в такому тоні говорити з президентом України на прес-конференції недозволено. Історію з публікацією відео, на якому Юрій Бутусов стріляє з гаубиці Арестович називає точкою в історії з журналістською діяльністю Юрія Бутусова, бо після цього він стає більш схожим на пропагандиста, а не на журналіста. Радник глави ОП назвав Бутусова "чорним пропагандистом", якого "дуже якісно психологічно накачують".

На думку Арестовича, фактично Бутусову уготовано роль сакральної жертви, на кшталт Гонгадзе за часів Кучми. Рахунок уже пішов навіть не на тижні, а на дні.

Радник голови ОП вважає, що журналіста можуть ліквідувати ті, хто зараз його підбурює виступати проти влади, а далі розпочнеться хвиля масових заворушень, коли народ вийде на вулиці, і це в той час, коли агресор сконцентрував війська біля українських кордонів.

Читайте також на порталі "Коментарі – експерти розповіли, хто більше правий у трикутнику: Бутусов, ДБР та президент. І, чому Володимир Зеленський припустився помилки у суперечці з Бутусовим під час прес-марафону.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини