Головна Новини Політика внутрішня політика Арахамія здав «антивакцинаторів» у монобільшості
commentss НОВИНИ Всі новини

Арахамія здав «антивакцинаторів» у монобільшості

Арахамія заявив, що кожен нардеп має право говорити чи не говорити про свою вакцинацію

4 листопада 2021, 17:40
Поділіться публікацією:

Глава фракції "Слуга народу" Давид Арахамія підтвердив інформацію про те, що в більшості є люди, які відкрито виступають проти вакцинації і досі не вакциновані. Йдеться про нардепів Юрія Камельчука, Лізу Богуцьку та Артема Дмитрука. Що стосується противників вакцинації в інших фракціях, то Арахамія не змогла сказати, чи є хтось проти вакцинації. Про це повідомляє видання "Коментарі", з посиланням на портал "Української правди".

Арахамія здав «антивакцинаторів» у монобільшості

Давид Арахамія Фото: Фейсбук Давида Арахамії

Давид Арахамія розповів, що має точні відомості про те, що 150 народних обранців вакциновані. Є також більшість людей, які з тих чи інших причин відмовилися надавати інформацію про вакцинацію.

Глава "слуг народу" визнав, що кожна людина має право говорити чи не говорити про свою вакцинацію. Але від цього виникають складності складанням статистики щодо вакцинованих нардепів. Точно сказати, який відстоток народних обранців вакцинований — важко.

Говорячи про Камельчука та Богуцьку Давид Арахамія зазначив, що інших нардепів зі "Слуги народу", які б відкрито говорили про небажання вакцинуватися проти коронавірусу, він не знає. Пізніше Арахамія заявив, що ще проти вакцинації Дмитрук, але по ньому може бути вирішене питання на засіданні фракції.

Читайте також на порталі "Коментарі" — нардеп "Слуги народу" Єгор Чернєв порівняв людей, які протестують проти вакцинації, з такими ж незгодними, через які виникали "холерні бунти" в Російській імперії в 1830-х роках. Нардеп підкреслив, що незгода вакцинуватися – це не лише удар по медичній системі, це ще й удар з національної безпеки та економіки країни.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ККК

4 листопада 2021, 20:39

Депутатам клеймо на лбу выжигать. Число месяц и год вакцинации! И пусть хоть одна тварь откажется, вырезать семью!


Новини