Головна Новини Політика внутрішня політика У «Слузі народу» порівняли акції «антивакцинаторів» із «холерними бунтами» у Російській імперії
commentss НОВИНИ Всі новини

У «Слузі народу» порівняли акції «антивакцинаторів» із «холерними бунтами» у Російській імперії

Нардеп Єгор Чернєв вважає, що позиція "антивакцинаторів" несе загрозу національній безпеці, економіці

4 листопада 2021, 15:05
Поділіться публікацією:

Акції та марші "антивакциніторів" не є якимось новим явищем. Подібне вже доводилося бачити, наприклад, під час "холерних бунтів" у Російській імперії у 1830-х роках. Як передає видання "Коментарі", таку думку висловив на своїй сторінці у Facebook нардеп "Слуги народу" Єгор Черньов.

У «Слузі народу» порівняли акції «антивакцинаторів» із «холерними бунтами» у Російській імперії

Марш проти вакцинації. Фото: Українська правда

Нардеп зазначив, що "антивакцинаторам", які почали боротися за свої "права", слід задуматися, чи не створює їх позиція загрози національній безпеці, економіці, а також здоров'ю та життю більшості громадян України. Звичайно, є невеликий прошарок тих, кому вакцинація протипоказана станом здоров'я, але більшість "антивакцинаторів" абсолютно здорові люди. Поки що здорові. Також вони могли б вимагати права не сплачувати податки, не дотримуватись правил дорожнього руху, залишати інших у небезпеці чи відмовлятися захищати свою державу.

удь-яка нація життєздатна лише тоді, коли всередині неї існує певний суспільний договір, якому підкорюються всі. Особливо у випадку екстремальної ситуації, такої як терористична або військова загроза чи епідемії. Чи справедливо, що платити за чиїсь страхи та паніку має вся країна? Терпіти локдауни, зрив нормального навчального процесу у школах та вузах, десятки тисяч смертей та колосальні економічні втрати? На жаль, проблема забобонів та конспірології стара, як світ. Адже подібне ми бачили, наприклад, під час "холерних бунтів" у Російській імперії у 1830-х роках", – зазначив нардеп.

Він додає, тоді так само народ вважав, що хтось свідомо труїть їх і виступали проти карантину. У паніці люди громили поліцейські управління, лікарні, вбивали представників влади. Пройшло 200 років, ми підкорили космос, генетику та ядерні технології, але деякі люди досі живуть позаминулого століття. Єгор Черньов підкреслив, що це не означає, що ми повинні через чиїсь забобони поставити під загрозу всю країну.

Читайте також на порталі "Коментарі" — стало зрозуміло, що вимагали "антивакцинатори", що зібралися на марші.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ККК

4 листопада 2021, 20:40

Пусть лучше вспомнит жидовские погромы, когда жидовню вырезали!


Новини