Головна Новини Політика внутрішня політика Арахамія розповів, про що жартував з Коломойським, зустрівшись на НСК "Олімпійський"
commentss НОВИНИ Всі новини

Арахамія розповів, про що жартував з Коломойським, зустрівшись на НСК "Олімпійський"

Арахамія каже, що на футбольному матчі з бізнесменом Ігорем Коломойським "обмінявся жартами"

17 вересня 2021, 14:45 comments1955
Поділіться публікацією:

Глава фракції "Слуга народу" Давид Арахамія і олігарх Ігор Коломойський вибрали не найкраще місце для переговорів, відвідавши матч "Динамо" — "Бенфіка" і потрапивши в об'єктиви телекамер якраз під час спілкування. Після розпитувань журналістів лідеру "Слуги народу" довелося відкрити подробиці своїх розмов. Він заявив, що перекинувся з олігархом лише кількома жартами, бо не перебував у ВІП-зоні. Як інформує видання "Коментарі", про це пише "Інтерфакс-Україна".

Арахамія розповів, про що жартував з Коломойським, зустрівшись на НСК "Олімпійський"

Давид Арахамія та Ігор Коломойський Фото: Фейсбук Михайла Ткача

За словами нардепа, він був на тій грі в компанії дружини, сина і друга, і не планував зустрічатися там з Ігорем Коломойським. Арахамія запевняє, що навіть не підозрював, що на грі будуть олігархи і політики. Сидів він в секторі поруч з ВІП-зоною, де і опинився Ігор Коломойський.

"Він (Коломойський ред.) Сказав:" Зараз я до тебе підійду — і тобі потрібно буде декларуватися ", а я йому кажу:" Не поспішайте, ще пару тижнів є — можна не декларуватися ", — згадує Арахамія.

Нардеп додає, він дійсно мав квиток в ВІП-ложу, але не сидів там, а розташувався в сусідньому секторі. За словами Давида Арахамія, це його принципова позиція — дивитися матчі серед простих людей в секторі, де немає "віпів". Так сталося і цього разу. Арахамія запевняє, що Коломойський першим його побачив і першим ініціював розмову, в результаті обмінялися кількома жартами, зокрема, про закон про олігархів.

Зазначимо, першими в мережу виклав фото, на яких видно, як Арахамія спілкується з Коломойським журналіст-розслідувач Михайло Ткач.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Арахамія звинуватив Авакова в фабрикації останніх гучних справ проти "слуг народу".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Эдуард

22 вересня 2021, 10:31

ничего нового, как всегда одно вранье от слуг это стало их кредо


Новини