Головна Новини Політика внутрішня політика Арахамія розповів, у якому стані знаходиться після нападу Сергій Шефір
commentss НОВИНИ Всі новини

Арахамія розповів, у якому стані знаходиться після нападу Сергій Шефір

З автоматичної зброї калібру 7,62 здійснили близько 10 пострілів

22 вересня 2021, 12:10
Поділіться публікацією:

Керівник фракції "Слуга народу" у Верховній раді України Давид Арахамія підтвердив факт нападу на Сергія Шефіра і повідомив, що вже спілкувався з ним телефоном після цього. Примітно, що сам Шефір часто їздить за кермом авто. На цей раз за кермом Audi А-8 був водій, який отримав три кульові поранення і знаходиться в Феофанії.

Арахамія розповів, у якому стані знаходиться після нападу Сергій Шефір

Автомобіль Шефіра, фото з відкритих джерел

Арахамія також сказав, що Шефір знаходиться у шоковому стані та вважає, що стріляли саме у нього і що злочинці могли не побачити, що за кермом перебуває водій, а не сам Шефір.

Відкрито кримінальне провадження за ст. 115 "Замах на вбивство". Про це повідомила генпрокурор Ірина Венедіктова.

"Я підтверджую факт — дійсно невстановлені особи розстріляли авто Сергія Шефіра. Наміри у них, судячи з усього, були серйозні — автоматна черга прошила автомобіль. Сьогодні кинутий виклик правоохоронній системі — вранці в Київській області по дорозі між с. Лісники та с. Ходосівка обстріляли автомобіль першого помічника Президента України. Невстановлені особи, за попередніми даними, з автоматичної зброї калібру 7,62 здійснили близько 10 пострілів. У результаті поранений водій, якого зараз госпіталізували", — написала вона.

Арахамія розповів, у якому стані знаходиться після нападу Сергій Шефір - фото 2

Тим часом в Офісі президента пов'язують обстріл автомобіля Шефіра з агресивною протидією політиці президента по боротьбі з олігархами, вважає Михайло Подоляк.

Замах стався на виїзді з Києва — на Новообухівській трасі. В Офісі президента заявили, що з автоматичної зброї намагалися вбити ключового члена команди Зеленського.

Сам Шефір не постраждав, а ось його водій знаходиться у реанімації. Стріляли автоматною чергою. Нападників вже шукають, введена спецоперація "Сирена".

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" інформував, що на радника президента Сергія Шефіра вчинили замах: поранений водій.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини