Головна Новини Політика внутрішня політика Арахамія прокоментував скандал навколо каналу Рада: домовилися домовлятися
commentss НОВИНИ Всі новини

Арахамія прокоментував скандал навколо каналу Рада: домовилися домовлятися

Глава фракції "Слуга народу" вважає, що доступ до ефірів на каналі "Рада" влада та опозиція повинні мати на рівних

16 грудня 2021, 13:25
Поділіться публікацією:

Голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія розповів у кулуарах Верховної Ради, що сьогодні відбулася досить тривала нарада щодо нещодавнього скандалу у зв’язку з оновленим форматом мовлення парламентського телеканалу "Рада". Було напрацьовано формат, який парламентарі спробують реалізувати, але жодних конкретних домовленостей щодо майбутньої роботи телеканалу так досягти і не вдалося. Про це повідомляє видання "Коментарі".

Арахамія прокоментував скандал навколо каналу Рада: домовилися домовлятися

Давид Арахамія. Фото: Українська правда

Давид Арахамія розповів, що він є представником влади і не хотів би, щоб за очі говорили, що він намагається якось впливати на цей процес, але при цьому він не хотів би, щоб мовлення каналу "Рада" залишалося таким самим, як є зараз. Воно має стати привабливим та викликати інтерес у глядачів.

"Ми всі "за" умови відповідного балансу та квотування для всіх фракцій, щоб усі мали однакові можливості там (Ред. на каналі) виступати. Але для початку потрібно зробити формат мовлення технічно модернізованим, щоб він був у HD, щоб там були цікаві програми, цікаві ведучі – щоб більше людей дивилося", – зазначив глава "слуг народу".

Він додав, що кожен народний депутат має бути зацікавлений у тому, щоб якнайбільше українців дізналося про результати роботи парламентаріїв.

Арахамія також відмовився коментувати чутки про те, що оновлену телестудію каналу "Рада", яку встановили прямо в кулуарах парламенту, приберуть на вимогу опозиційних нардепів.

Читайте також на порталі "Коментарі" – Ярослав Железняк заявив, що опозиція не дозволить перетворити канал "Рада" на пропагандистський ресурс.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини