Головна Новини Політика внутрішня політика Арахамія про виступ Зеленського: навіть самому було дивно, скільки всього ми зробили
commentss НОВИНИ Всі новини

Арахамія про виступ Зеленського: навіть самому було дивно, скільки всього ми зробили

Голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія дуже високо оцінив виступ президента Зеленського у Верховній Раді

1 грудня 2021, 12:14
Поділіться публікацією:

Голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія заявив, що він особисто оцінює виступ президента Володимира Зеленського у Верховній Раді на п'ятірку за п'ятибальною шкалою. Про це глава "слуг народу" заявив у кулуарах парламенту, спілкуючись з представниками ЗМІ.

Арахамія про виступ Зеленського: навіть самому було дивно, скільки всього ми зробили

Давид Арахамія Фото: сайт партії "Слуга народу"

Давид Арахамія зазначив, прослухавши виступ президента України, йому самому стало дивно від того, скільки всього вдалося зробити президентській команді. Тому що через повсякденні якісь дискусії та суперечки не звертаєш увагу на головне – як стрімко змінюється країна і поступово відбудовується.

“Документ, на базі якого будувалося звернення Володимира Зеленського, на 200 сторінок. Тому я попросив копію, щоб через ЗМІ доносити важливі факти та речі. Наприклад, про безпеку та оборону було сказано дуже мало, тому що цей сам виступ не передбачав цього, але як член комітету знаю, що зроблено дуже багато щодо обороноздатності нашої держави", – зазначив Давид Арахамія.

Також Арахамія висловився щодо підготовки держперевороту у країні. Нардеп попросив журналістів дати СБУ кілька тижнів, щоб усе з'ясувати. При цьому Арахамія заінтригував, що на всіх чекають дуже цікаві новини. За словами Давида Арахамії, президент Зеленський не анонсував на 1 грудня держпереворот, він лише розповідав про можливий сценарій.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Володимир Зеленський анонсував запровадження "економічного паспорта українця". Для всіх дітей українців буде відкрито накопичувальні рахунки, куди виплачуватимуть кошти за використання надр України.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини