Головна Новини Політика внутрішня політика Арахамія озвучив причину звільнення Степанова
commentss НОВИНИ Всі новини

Арахамія озвучив причину звільнення Степанова

Глава парламентської фракції "Слуга народу" Давид Арахамія підтвердив, що прем'єр-міністр України Денис Шмигаль вже подав до Верховної Ради щодо Степанова

14 травня 2021, 22:27
Поділіться публікацією:

Глава парламентської фракції "Слуга народу" Давид Арахамія вважає, що міністра охорони здоров'я Максима Степанова найближчим часом звільнять. Це пов'язано, в тому числі і з провалом закупівлі вакцин.

Арахамія озвучив причину звільнення Степанова

Давид Арахамія (фото з відкритих джерел)

Про це він сказав в ефірі ток-шоу "Свобода слова Савіка Шустера" на каналі "Україна".

"З великою ймовірністю він буде звільнений. Буде подання на його звільнення, а потім голосування в Раді і там вирішить зал", — сказав Арахамія.

Він зазначив, що зараз заяви про звільнення Степанова немає.

"Якщо немає заяви, тоді ми повинні піти іншим шляхом, який на два дні довше", — додав глава фракції.

Арахамія підтвердив, що прем'єр-міністр України Денис Шмигаль вже подав до Верховної Ради щодо Степанова заяву і найбільш вірогідним кандидатом на посаду міністр охорони здоров'я є головний санітарний лікар Віктор Ляшко.

Як повідомляли раніше, по інформації прессекретаря глави парламенту Дмитра Разумкова Ольги Туній, в Верховній Раді зареєстрували пропозицію прем'єра змістити Степанова з займаної посади. Виходячи з повідомлень Туній, ініціатором такого кроку є глава українського уряду Денис Шмигаль. Однак офіційних коментарів від прем'єра з цього приводу поки не надходило. В окремих Telegram-каналах повідомляють, що Максим Степанов нібито зустрічався 14 травня з президентом Володимиром Зеленським. Однак на пропозицію самостійно написати заяву про звільнення з посади не відповів нічого конкретного, попросивши час на роздуми. Втім, судячи з усього за чиновника все вирішили в керівництві Кабміну.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Иван

15 травня 2021, 19:06

Правильнее было бы его и не назначать. Ещё правильнее было бы не увольнять Супрун, при ней бы и борьба с вирусом, и вакцинация были бы организованы и проведены, как надо.

Bujhm

14 травня 2021, 22:42

Рука руку моет. Шмыгаль такой же. А АбраХамию пора депортировать в Грузию. Пусть там рулит.


Новини