Головна Новини Політика внутрішня політика Акпєров про перестановки в Кабміні: по факту за все в країні відповідають дві особи
commentss НОВИНИ Всі новини

Акпєров про перестановки в Кабміні: по факту за все в країні відповідають дві особи

Депутати приймають рішення щодо переформатування уряду після вказівок з Банкової

4 листопада 2021, 08:50
Поділіться публікацією:

Верховна Рада без жодних обговорень відправила у відставку низку міністрів. При цьому ніхто навіть не спробував заслухати звіт топ-чиновників про виконану роботу, розібратися у причинах їхньої відставки. Все тому, що не депутати вирішують, кому з міністрів бути у складі уряду, а кому збиратися на вихід. Вирішують це лише дві людини – президент Зеленський та голова його офісу Єрмак. Як повідомляє видання "Коментарі", про це в ефірі каналу "Прямий" розповів громадський активіст, політик, депутат Вадим Акперов.

Акпєров про перестановки в Кабміні: по факту за все в країні відповідають дві особи

Кабінет міністрів. Фото з відкритих джерел

Політик зазначив, коли в країні стільки проблем ніхто навіть не намагається заслухати звіт уже колишніх міністрів про виконану роботу. Ніхто не намагається заслухати плани щодо роботи наступних претендентів на міністерські посади.

За фактом заміна міністрів нічого не вирішує. Політику сьогодні в країні формують дві людини – це президент Володимир Зеленський та голова президентського офісу Андрій Єрмак", – зазначив Вадим Акперов.

Він нагадав, що у нас уже четвертий голова МОЗ. У результаті, якщо розібратися, відкинути всі гучні заяви, то нічого не змінилося. Україна, як була на останніх позиціях у Європі щодо вакцинації та першої захворюваності на коронавірус, так і залишилася.

"Я нещодавно був у Кабміні, там стоїть тиша. Раніше, коли ти потрапляв у будівлю уряду 3-4 роки тому, то ти мав 10-15 хвилин для того, щоб вирішити якісь питання, бо була величезна зайнятість, члени Кабміну готувалися до засідання уряду, кипіла робота. Наразі стоїть повна тиша, навіть охорону знімали", – зазначив Акперов.

Читайте також на порталі "Коментарі" — фракція "Слуга народу" ухвалила низку кадрових рішень, які стосуються Кабміну та Ради.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

4 листопада 2021, 12:00

Україна - 30 років авторитарна країна.


Новини