Головна Новини Політика внутрішня політика Адвокатів Порошенка не впустили в ДБР: стало відомо, чому
commentss НОВИНИ Всі новини

Адвокатів Порошенка не впустили в ДБР: стало відомо, чому

Присутність захисників нардепа у кабінетах слідчих не мала жодного сенсу, зазначили у Державному бюро розслідувань

23 грудня 2021, 23:45
Поділіться публікацією:

Державне бюро розслідувань повідомляє  через які причини не допустили  захисників колишнього президента, нардепа Петра Порошенка  у правоохоронне відомство. Про це інформує   ДБР в оприлюдненому коментарі.

Адвокатів Порошенка не впустили в ДБР: стало відомо, чому

Петро Порошенко (фото з відкритих джерел)

"На сьогодні до ДБР викликано народного депутата України Петра Порошенка. Якби він прибув у визначений час, його адвокати мали б змогу супроводжувати депутата на законних підставах. Без підозрюваного слідчі не могли вчиняти жодних процесуальних дій, а тому присутність адвокатів у кабінетах слідчих не мала жодного сенсу", – сказано в тексті коментаря.

Разом з тим,  в правоохоронному відомстві зазначили, що в цій ситуації  не було вчинено  порушення закону через  те, що адвокати  Порошенка не пройшли  на режимну територію бюро.

Важливо, що захисники не  позбавлялись  власного професійного права на подання від них  запитів, заяви чи скарги, або інших  документів, що передбачені законом.

"У разі надходження таких документів, Державне бюро розслідувань розгляне їх у порядку та строки, встановлені чинним законодавством", – зазначили представники відомства.

Важливо, що захисник  Порошенка Ігор Головань зробив заяву, що його та присутніх колег  не пропустили у Державне бюро розслідувань, куди вони з’явились. Саме сьогодні їхнього підзахисного – колишнього президента Петра Порошенка  викликали на 10:00 ранку, аби він взяв участь в необхідних слідчих та процесуальних діях.  

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що серіал з Порошенком покажуть до березняАнтимонопольний комітет ухвалив рішення оштрафувати групу компаній ROSHEN на 283,63 млн грн. Головна причина, чому в АМКУ пішли на такий крок – монопольне становище на ринку патоки крохмальної кукурудзяної та глюкозної сиропів. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини